Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

Dembele ni ne pomišlja na selidbu u Pariz

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Usman Dembele (Foto: Beta/AP)

Usman Dembele ni ne pomišlja na selidbu iz Barselone. Kaže da je prezadovoljan u klubu, ima ugovor do leta 2024. godine. Prethodne godine blistao je od trenutka kad se činilo da za njega nema sreće u Kataloniji, navijači su mu zviždali jer nije u tim trenucima bio produžio ugovor…


FA KUP ENGLESKE: U subotu od 13:30 igraju Kristal palas – Sautempton, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.93.


Sada ga neki dovode u vezu sa Pari Sen Žermenom. Navodno je na listi francuskog kluba za ovaj zimski prelazni rok…

Potpisao sam novi ugovor sa Barselonom pre nekoliko meseci. Srećan sam ovde i želim da nastavim u Barsi – jasna je poruka Dembelea.

PSŽ nije u bilo kakvim planovima:

Ne, osećam se dobro u Barseloni. Ćavi i uprava mi veruju. Srećan sam što su mi verovali.

Posle silnih peripetija koje je imao od dolaska u Barselonu, pre svega zbog činjenice da mu je igranje igraica saa dufarima bilo važnije od onog na terenu, Dembele je konačno potpuno sazreo i veliki je adut Katalonaca.

PROČITAJTE JOŠ:

ZA JAČU DEFANZIVU Lalatović doveo još jedno pojačanje u Radnički

Evroliga kakvu ne pamtimo – i najbolji padaju kad niko ne očekuje, ni šampion Evrope nije među osam

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.