Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

LJUBAV PREMA FUDBALU JE PREVIŠE JAKA Legendarni fudbaler se posle samo šest meseci vraća iz penzije

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Momenat sa utakmice Urugvaj - Gana na Svetskom prvenstvu 2010. godine (foto: Starsport)

Pre samo pola godine je objavio kraj profesionalne fudbalske karijere, a već sada je odlučio da skine kopačke sa klina. Legendarni Urugvajac ima novi angažman!


BOLIVIJA: Tomajapo – Bulo Bulo (23.00), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 2.20


Prekaljeni štoper, Dijego Godin, koji je najveću slavu stekao nastupajući za Atletiko Madrid se vraća fudbalu. Tridesetdevetogodišnji Urugvajac je zvanično postao novi igrač Porangosa iz Montevidea.

Godin je karijeru počeo u Seru, posle čega je nastupao za Nasional, pa Viljareal, a onda je usledio dolazak u Atletiko. U redove madridskog velikana stigao je 2010. godine i zadržao se do 2019. kada je se i okitio titulom prvaka Španije.

Usledila je ne tako uspešna sezona u Interu i Kaljariju, te se posle samo pet utakmica u dresu Atletika Mineira penzionisao kao fudbaler Veleza.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.