Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Srpski defanzivac napustio Rim! Sledi dokazivanje u Švajcarskoj

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Dimitrije Kamenović (Foto: Starsport)

Nije lako kad se samo trenira i sedi na klupi. Pokušao je nekadašnji fudbaler Čukaričkog da promeni status u Rimu, ali je odlučio da u finišu prelaznog roka do leta napusti Lacio.


LIGA ŠAMPIONA Očekujete golove na Parku prinčeva? Kvota naše kladionice na igru 3+ u meču Pari Sen Žermen – Real Sosijedad (21:00) je 2.12.


Sledeća stanica Dimtrija Kamenovića je Švajcarska. Defanzivci su potrebne utakmice da uhvati takmičarski ritam i formu. Priliku na glavnoj sceni pružiće mu Iverdon, čiji dres od pre desetak dana nosi i bivši vezista Spartaka Vladan Vidaković.

Pokušavao je bivši mladi reprezentativac s pozajmicom u praškoj Sparti, u drugom delu prethodne sezone, a kako se nije naigrao ni u Češkoj, prethodnog leta vratio se u Lacio. Ostao je Sari na mestu trenera, a uloga našeg igrača se nije promenila. Od početka sezone ovaj levi bek nije odigrao ni minut i odlučio se na novi privremeni rastanak.

Od odlaska iz Čukaričkog ,pre nešto više od dve i po godine, Kamenović je odigrao samo deset utakmica. Sedam nastupa zabeležio je za “B” tim Sparte iz Praga, dva nastupa za prvi tim i jedan za Lacio. Sledi pokušaj da se vrati na veliku pozornicu, a debi prema najavama može da usledi za vikend.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.