Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Klubovi na tapetu Disciplinske komisije FS Srbije! Slede kazne…

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Fudbalski savez Srbije (Foto: Starsport)

Prošla su samo dva kola prolećnog dela šampionata, a napadi na sudije od strane klubova su sve veći. Kucaju se saopštenja i kada ima i nema spornih situcija, posle poraza ili pobede, baš je svejedno.


LIGA KONFERENCIJE: Kvota naše kladionice na pobedu Ferencvaroša protiv Olimpijakosa (21:00) je 2.20.


Prvo je krenuo Novi Pazar posle remija sa Železničarom iz Pančeva i zatim posle megdana sa Crvenom zvezdom. Svoje vidjenje uz prozivke iznosili su Radnik iz Surdulice i Radnički iz Niša. Kako saznaje MaxBet Sport protiv Novog Pazara, Radničkog iz Niša i Radnika i pojedinaca, zvanični organi takmičenja podneli su prijavu Disciplinskoj komisiji FS Srbije.

Na tapetu su i zbog napada na predsednika sudijske komisije Dejana Santrača, koji pre sedam dana na sednici Izvršnog odbora naše kuće fudbala dobio podršku za posao koji obavlja.

Pritisci na arbitre su sve veći, pa se kroz sankcije pokušava da spusti lopta, pred naredne utakmice. Kazne treba da budu poznate u četvrtak ili najkasnije u petak, posle sastanka na Terazijama

5 Komentara

5 Comments

  1. Realan

    22.02.2024. at 11:37

    Samo kažnjavate klubove što se bune i ako je dokazano da su oštećeni. Zašto tako ne kažnjavate i sudije sa stotinama hiljada dinara i zabranom suđenja na određeno vreme kao što kažnjavate klubove.Sramno je to što radi sudijska organizacija i Santrač momentalno otkaz.

    • Esad

      24.02.2024. at 15:32

      Bravo za komentar, sve lopov do lopova, zato ne mogu kad igraju sa evropskim klubovima bod da uzmu

  2. ljubo

    22.02.2024. at 11:48

    koliko je narod u srbiji priglup ,pa ovog santraca ce se smeniti samo kad zvezda bude odlucila da je vreme a svi ostali ce d abudu kaznjavani sto se opravdano zale.

  3. delija02

    22.02.2024. at 13:22

    Nesto NE znam da je protiv Zvezde bio pokrenut postupak,kada su svake nedelje pisali protiv Filipovica,dok nisu postavili Santraca

    • loskke

      26.02.2024. at 20:33

      zato se protiv partizana ponistava cist penal

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.