Budimo u kontaktu

ATP

Đoković čestitao Božić na srpskom i pričao o problemima sa zadnjom ložom…

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Novak Đoković u trenutku kad je uzeo medicinski tajm-aut (Foto: Beta/AP)

Australija – kontinent Novaka Đokovića. Tamo radi šta hoće, tamo se poigrava sa rivalima. Izborio je novo finale, ovog puta na turniru u Adelejdu, pošto je u dva seta savladao Danila Medvedeva (6:3, 6:4).


LA LIGA: Od 16:15 igraju Viljareal – Real, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.10.


Odmah posle novog trijumfa, imao je poruku za navijače širom sveta koji su u subotu slavili Božić…

Srećan Božić svima koji danas slave – poručio je teniski as na srpskom jeziku.

Zahvalio se i publici na velikoj podršci, a sve je najviše zanimao komentar vezan za probleme sa zadnjom ložom zbog kojih je u jednom teenutku meča, prilikom vođstva od 5:2 u prvom setu, otišao u svlačionicu…

Srećom, nije ništa ozbiljno – imao je Đoković lepe vesti. – Uzeo sam lekove da smanjim probleme, da se sredim i da ne dozvolim Medvedevu da mi oduzme servis. Što je meč više odmicao, zadnja loža mi je manje smetala. Nadam se biti u redu za finale.

Mnogi su u trenutku kada je uzeo medicinski tajm-aut bili zabrinuti. I Đokovićeve misli otišle su ka Australijan openu, koji počinje 26. januara.

Ne mogu da kažem da mi to nije prošlo kroz glavu, ali ne možete da kalkulišete na terenu. Svaki meč je jako bitan i računa se. Zbog toga pokušavam da dam sve od sebe gde god da sam i da pobedim – ističe Đoković.

Medvedev je savladan treći put u nizu.

Sa Danilom nikadnije  lako, uvek morate da miksujete igru, da ga naterate da se ne oseća komotno. Jedanje  od najboljih servera na svetu, na ovako brzom terenu lopta samo sklizne. Jako je teško igrati protiv njega. Na ovom meču je dvaput napravio duplu grešku kod brejk lopti – završio je Đoković.

PROČITAJTE JOŠ:

PAO RUSKI TENISER Đoković u finalu Adelejda, u nedelju za prvi pehar u 2023. godini!

Partizan u poslednjih 18 godina tri puta dočekao proleće u Evropi, dva puta otišao korak dalje

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.