Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

SAUDIJCI SE NE ZAUSTAVLJAJU Al Nasr želi i fudbalera Reala!

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Stadion Al Nasra (Foto: Wikipedia.org/Alina.chiorean)

Al Nasr je od pre neki dan jači za Kristijana Ronalda. Saudijski klub se ne zadovoljava dovođenjem portugalskog fudbalera, već želi da stvori moćan tim. Kao što je poznato, novac ovom klubu nije problem.


SERIJA A: Od 20:45 igraju Monca – Inter, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.63.


Kako navodi specijalista za fudbalske transfere Santi Auna, na listi želja se nalazi i Eden Azar. Belgijski napadač je od 2019. član Reala gde je igrao sa Ronaldom, ali u ovom klubu ne pokazuje igre kao u nekim drugim sredinama.

Al Nasr želi da ga dovede na leto, a ključnu ulogu u svemu ima trener Rudi Garsija. Francuski stručnjak je sarađivao sa Azarom u Lilu. On ga je upravo i zvao i rekao mu da želi da obnove saradnju.

Azar ima 32 godine, a ove sezone je za Madriđane odigrao 13 utakmica, jednom je dao gol, a jednom je asistirao. U Real je došao 2019. iz Čelsija za 115 miliona evra, ali su povrede uticale da ne pokaže na terenu sve što zna.

PROČITAJTE JOŠ:

Evo koji klub je jedini zvao Ronalda! Presudio je ipak zov novca

Obelodanjena lista najvrednijih igrača sveta, evo ko je najskuplji Srbin!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.