Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DOGOVOR DVA KLUBA Novi Pazar bez mladog napadača protiv Zvezde

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Novog Pazara (Foto: FK Novi Pazar)

U četvrtak su odigrane preostale utakmice 25. kola Superlige Srbije, a klubovi se okreću novim obavezama. Već za vikend se igraju utakmice 26. kola, a Crvena zvezda u nedelju od 16:15 dočekuje Novi Pazar.


LA LIGA: Od 21 igraju Alaves – Sevilja, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.05. 


Gosti su poslednji na tabeli i svaki bod im je bitan. Ipak, trener Tomislav Sivić ne može da računa na Ibrahima Mustafu. Mladi napadač (21) je početkom februara došao na pozajmicu iz Crvene zvezde. Dogovor dva kluba je da on ne igra protiv crveno-belih.

Ovo nije nikakva novost, jer je praksa u Srbiji da fudbaleri ne igraju protiv klubova u kojima su zvanično regiistrovani. Mustafa je na Marakanu došao 2020. godine, ali je vreme uglavnom provodio na pozajmicama. Bio je član Zlatibora i Radničkog iz Sremske Mitrovice. U dresu Novog Pazara je već postigao jedan gol i to protiv niškog Radničkog (1:1).

Ibrahim Mustafa (Foto: FK Crvena zvezda)

Ulaz na stadion “Rajko Mitić” je besplatan jer crveno-beli žele sa navijačima da proslave 77. rođendan.

PROČITAJTE JOŠ:

I VOJVODINA ČASTI Besplatno na TSC i proslavu rođendana (FOTO)

SAZNAJEMO Železničar otpustio trenera posle dva poraza, već se zna naslednik

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.