Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DOK SE ČEKA ODGOVOR IZRAELCA Ima li Zvezda plan “B”?

Darko Noveski

Objavljeno

,

Barak Bahar (Foto: Starsport)

Fudbaleri Crvene zvezde od 18 sati dočekuju Radnički iz Kragujevca u poslednjem 30. kolu ligaškog dela Superlige Srbije bez prisustva publike na stadionu Rajko Mitić. Pobeda bi crveno belima mogla da donese 34. šampionsku krunu, ako TSC ne bude slavio u utorak.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota kladionice MaxBet na to da će Crvena zvezda da savlada Radnički iz Kragujevca uz bar tri data gola (1&D3+) je 1.70. 


Dok se Milan Borjan i drugari bore za tron u srpskom fudbalu i direktan plasman u Ligu šampiona, zvezdaška javnost pomno prati dešavanja oko pregovora uprave kluba sa mladim, ali trofejnim stručnjakom Makabija iz Haife Barakom Baharom. Crvena zvezda je svoje ponudila (milion evra za ceo stručni štab od čega 800 hiljada za “novog Nagelsmana) i čeka odgovor.

Izraelski stručnjak taji, govori da ponuda ima, ali da nijednu još nije prihvatio i da neće sve dok ne obavi posao sam Makabijem iz Haife. Blizu je, veoma blizu nove titule, šeste u svojoj karijeri. Sa druge strane porta “One”, koji je sve i otkrio, piše da Barak Bahar mora najkasnije ove nedelje da pošalje odgovor na “Marakanu” i da se predugovor sastavi. Postavlja se sada pitanje šta ako Izraelac kaže “ne” Zvezdi i dobije jače uslove od sadašnjeg tima ili Seltika o čemu je MaxBet sport pisao.

POGLEDI PREKO GRANICE

Od zimus i očajne partije protiv Ludogoreca na pripremama u Antaliji licitira se sa mnogim imenima, pre svega stranim trenerima. Prvo ime sa kojim se pregovaralo bio je Euzebio di Frančesko. Navodno, Italijan je tražio ogromne promene u igračkom kadru što se upravi nije svidelo.


Drugo ime je bilo Paola Sose, ali je Portugalac već prihvatio ponudu Salernitanu. Šuškalo se o Vićencu Monteli, ali Italijan beleži sjajne rezultate u Turskoj sa Adanom gde sigurno ima bogat ugovor.

Jasno je da Crvena zvezda novog šefa stručnog štaba traži u inostranstvu. Ipak, deluje da plan “B” ne postoji i da su sve snage uprte u to da Barak Bahar zaduži ključ kancelarije koja pripada šefu stručnog štaba.

AKO ODGOVOR BUDE “NE”…

Odgovor Baraka Bahara se očekuje na “Marakani” i naravno njegovo “da”. Ako se sve očekivano i dogodi već od maja bi se krenulo u rekonstrukciju tima, uz Pitera Olajinku i Marka Stamenića došla bi još tri – četiri kvalitetna igrača za Ligu šampiona.

Ako kojim slučajem odgovor bude “ne”, sve se “glasnije” može čuti da bi novu šansu mogao da dobije Miloš Milojević.

MiloŠ Milojević (Foto: Starsport)

Ugovor bi automatski bio produžen jer to po starom garantuje osvojena titula. Pred momkom iz Knjaževca bi bio veliki posao tokom leta, pošto igra Zvezde ove jeseni i proleća brine zvezdašku javnost. Miloš Milojević je na udaru navijača, ali ima punu podršku kolega i bivših trenera Zvezde. Najviše zbog rezultata koji su daleko bolji od onog što crveno beli pokazuju na terenu.

Zato je naše pitanje za vas: Da li u slučaju da Barak Bahar odustane od dolaska u Beograd novu šansu zaslužuje Miloš Milojević?

PROČITAJTE JOŠ:

TEŠKO, ALI NE I NEMOGUĆE Partizan misli na “domaće”… Crno-beli hoće da vrate još jednog igrača!

Nešto je trulo u Efesu… Amerikanci odbili da se vrate s ekipom!

11 Komentara

11 Comments

  1. KUKOLEČA

    10.04.2023. at 14:36

    PLAN B JE JOPE BARAK BAHAR,SAMO S JOP VEĆOM PLAĆOM! NE BI JA TO PUPTIO NIIKAAAKO!!!

    • 3423

      10.04.2023. at 17:53

      nauci slova

  2. Bosko

    10.04.2023. at 16:22

    Nikako Milojević.Nema harizmu, igrači ga ne tretiraju.Barah pod obavezno

  3. Mare

    10.04.2023. at 16:54

    Ili Barah ili Stanković. Ovaj nikako

  4. SAVET PRIJATELJA

    10.04.2023. at 17:07

    BARAK BAHAR ,A ONDA TIM KOJI ON HOĆE!!!SEDI TERZA U LOŽU I UŽIVAJ,pi wisky i pućkaj kohovu i bole te. PUSTI BARAKA I MARKA NEK NAPRAVE TIM ZA OSVAJANJE LIFE EVROPE!

  5. Gandra

    10.04.2023. at 21:31

    Može da dođe ko god hoće za trenera, prvo se treba rešiti Gobeljića, Rodića, Krstičića, Srnića, Ivanića, Pešića… ma više od pola tima, svih matoraca osim Kataija i Borjana.

    • CONECTIO

      10.04.2023. at 23:14

      Brate nema ko bre tu dostane svega mi. Katai i Borja i Draga na back up, možda još Bukari i svakako Kangwa. Čupa i Mitrović da se asprodaju i sve drugo što može na prodaju i to je to. Komplet nova wkipa za sl.sezonu za ovog trenera pavda vidimo.

  6. hmm

    11.04.2023. at 09:18

    di francesko pogodio srz. igracki kadar katastrofa. istina boli ali i leci

  7. Marko

    11.04.2023. at 10:30

    Izraelac deluje kao pozitivna opcija , ako se ne dogovore sa njim , nastaviti saradnju sa Milojevicem , i ne talasati previse.

    • KUKOLEČA

      11.04.2023. at 10:59

      Marko GROBARE!

      • Marko

        11.04.2023. at 13:04

        Ako tako kaze kukoleca onda je tako!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.