Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ALEKS VIGO – OCENA Položio sve kolokvijume, ipak najteži ispiti tek slede

Darko Noveski

Objavljeno

,

Aleks Vigo na večitom derbiju (Foto: Starsport)

Zimus je Crvena zvezda, ako se ne računaju Piter Olajinka i Marko Stamenić, dovela kao slobodnog igrača Uroša Spajića i na pozajmice Aleksa Viga i Marka Rakonjca. Štoper je još u fazi rehabilitacije, dok su desni bek i napadač opravdali očekivanja, bar za sada.


LA LIGA: Kvota kladionice MaxBet da će Atletiko Madrid da pobedi Rajo Valjekano u gostima je 1.85. Utakmica počinje u 21.00.


Priču ćemo da posvetimo Aleksu Vigu, navijači bi rekli prvom pravom desnom veku od odlaska Filipa Žuleta Stojkovića, mada je i Milan Gajić imao dobrih partija na stadionu “Rajko Mitić”. Argentinac je brzo pridobio simpatije “delija”, a kako i ne bi kada je već u debitantskom derbiju postigao gol protiv Partizana, tačnije je “naterao” Slobodana Uroševića da matira Aleksandra Popovića. Pogodio je i protiv Voždovca na krovu, pa i u ponedeljak protiv Kragujevčana izuzetno efektno…

Aleks Vigo se defanzivno pokazao veoma dobro. Pouzdan je i dobro čuva levo krilo protivničkog napada. Dobro je Zvezdi agresivnost, a najjači adut mu je borbenost. Ofanzivno dobro funkcioniše sa Osmanom Bukarijem, mada bi u rubriku asistencije valjalo da upiše koji plus. Dva gola stoje, ali od njega se očekuju i dodavanja za pogodak. Kada se sve sabere Argentinac je položio kolokvijum u Superligi Srbije. Pravi ispiti ga tek čekaju od jeseni u Evropi. Sada je već jasno da će Aleks Vigo da bude prvi desni bek Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona. Tada će i da polaže najteže ispite, one koji će da mu odluče da li će i posle 1. januara da nosi crveno – beli dres Zvezde ili River Plate.

Podsetimo, Crvena zvezda je Aleksa Viga pozajmila od Rivera do 31. decembra sa pravom otkupa od 2,8 miliona evra. Ako Argentinac položi sve ispite klub ima pravo da obeštećenje plati u nekoliko rata na skoro dve godine.

PROČITAJTE JOŠ:

KOPRIVICA ZA MAXBET SPORT Sad znam kako je stresno navijačima Partizana! Sa Željkom pričao o životu, ne samo o košarci (VIDEO)

NA POMOLU SUPER TREJD Dva najbolja evropska igrača u istom timu, podrhtava tlo!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.