Budimo u kontaktu

NBA LIGA

AUU, ŠTA URADI LUKA? Dončić sa penala stavio tačku na meč, pa se okrenuo i uperio prstom u Divca… (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Luka Dončić (Foto: Beta/AP)

Slovenac mu neke stvari nije zaboravio… Dalas je savladao košarkaše Sakramenta, a junak je bio nekadašnji košarkaš Partizana, Dante Eksum.


Na meču Njukasl – Vest Hem, naša kladionica nudi kvotu 2.15 za igru ug 4+.


Utakmicu je iz prvog reda posmatrala legenda Sakramenta,Vlade Divac. Naš as je ostavio neizbrisiv trag u dresu ovog kluba, a kasnije je obavlja i ulogu menadžera.

Tačku na ovaj susret stavio je Luka Dončić pogotkom sa penala, a onda je uradio nešto što niko nije očekivao. Slovenac se okrenuo ka Divcu, uperio prstom u njega i nešto mu poručio.

Zatim je krenuo da ide ka klupi svog tima i poručio saigračima.

– Trebalo je da me draftuje. 

Očigledno da Dončića i dalje boli što Vlade Divac nije draftovao njega kada je dolazio u NBA.

2 Komentara

2 Comments

  1. Jojo

    30.03.2024. at 11:55

    Uradi li klub za koji igras nesto za vreme njegove “vladavine” koliko ja znamo nista jedino sta on radi radi
    za licnu statistiku divac to prepoznao I odlucio ispravno tacka.

    • Realno

      30.03.2024. at 14:34

      Divac je bio vrhunski igrac ali taraba kao menadzer ovo je jedan od najvecih fauliva ikada! Jos nas covek stvarno se obrukao i zato ova faca vidi se da mu je fadilj vokri. Luka je daleko veci igrac i od velikig Divca!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.