Budimo u kontaktu

NBA LIGA

RAFALNA PALJBA Bogdan ubacio Milvokiju 38 poena u porazu Atlante! Kapiten Srbije i Janis razmenili dresove posle meča (VIDEO)

Emir Selmani

Objavljeno

,

Bogdan Bogdanović na meču protiv Milvokija (Foto: Beta/AP Photo/Mike Stewart)

Partija sezone Bogdana Bogdanovića nije bila dovoljna za trijumf Atlante! Hoksi su u noći između subote i nedelje na svom parketu poraženi od Milvoki Baksa sa 122:113.


ENGLESKA: Mančester siti i Arsenal sastaju se u 17.30, a kvota kladionice MaxBet na tip GG je 1.73.


Kapiten reprezentacije Srbije zatrpao je koš tima iz Viskonsina sa 38 poena, a imao je i deset skokova i četiri asistencije. Nedostajala mu je jedna trojka da dođe do novog rekorda karijere jer je u najjačoj košarkaškoj ligi sveta najviše poena ubacio protiv aktuelnog prvaka Denvera (40).

Najefikasniji u redovima pobedničkog tima bio je Janis Adetokumbo sa 36 poena, 16 skokova i osam asistencija. Posle meča Grk i Bogdanović razmenili su dresove.

Пласман обезедио Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.