Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DRAGI GOST Bivši golgeter posetio trening Crvene zvezde

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Pozdrav Darka Kovačevića i El Fardu Bena (Foto: FK Crvena zvezda)

U danu, kada je objavljeno da će Marko Marin postati šef skauting službe Crvene zvezde, na stadionu “Rajko Mitić” je bio još jedan nekadašnji as. Bivši napadač crveno-belih, ali i brojnih evropskih klubova, Darko Kovačević.


ALŽIR: U petak od 16 igraju ASO Čif – Biskra, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.80. 


Bivši as je igrao sa aktuelnim trenerom Dejanom Stankovićem, a zajedno su 1995. godine, osvojili duplu krunu. Golgeter je došao na trening, posle kojeg se srdačno rukovao sa El Fardu Benom sa kojim je sarađivao u Olimpijakosu.

Kovacević je obavljao ulogu sportskog direktora u gigantu iz Pireja u čijem je mandatu i nastupao kapiten Komorskih ostrva. Napustio je Atinu u januaru 2018. godine i preselio se na stadion “Rajko Mitić”.

Imao je nekadašnji napadač Šefild Venzdeja, Real Sosijedada, Lacia i Juventusa i posao kao sportski direktor FS Srbije. Ponovo se posle toga vratio u Grčku i trenutno je u rukovodstvu mlađih selekcija.

PROČITAJTE JOŠ:

“TATA, OVO JE ZA TEBE” Sin nedavno preminulog Nebojše Vučićevića postigao prelep gol (VIDEO)

Infantino: Na Svetskom klupskom prvenstvu igraće 24 tima!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.