Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Duljaj o strancima: Jedan je imao predrasude o Beogradu, drugog ću da nađem gde god da se sakrio

Emir Selmani

Objavljeno

,

Igor Duljaj (Foto: FK Partizan)

Trener Partizana Igor Duljaj sklapa tim za novu sezonu. Deluje da ne teče sve glatko, a da je zaista tako strateg “parnog valjka” otkrio je govoreći o stranim fudbalerima crno-belih.


FUDBAL, FINSKI KUP: Kvota naše kladionice da će na utakmici Marijehamn – Kups da padne najmanje četiri gola je 3.60.


Novopridošli vezista iz Serkl Briža Frenk Kanute imao je, kako je rekao Duljaj, predrasude o Beogradu.

Čuli smo se praktično svakodnevno. Imao je neke predrasude o Beogradu i rekao sam mu da dođe i da se uveri da nije tako kako se priča. Onda sam zamolio Natha i Meniga da odemo zajedno na ručak i da čuje od svojih sadašnjih saigrača kako se osećaju u Beogradu, šta je Partizan. Pitao sam ga posle toga da li je naš igrač, pružio mi je ruku, zagrlio sam ga i već sam tada znao da je naš igrač, jer meni reč više znači o bilo kog potpisa i papira – izjavio je Duljaj na pripremama crno-belih u Sloveniji, a preneo je portal telegraf.

Frenk Kanute na pripremama u Sloveniji (Foto: FK Partizan)

Krilni napadač Fuseni Dijabate ljut je na upravu i nije zadovoljan odnosm kluba prema njemu, pa se zato još nije pojavio na pripremama. Trener je najavio da će biti sankcionisan.

Fuseni Dijabate (Foto: Starsport)

Imao sam kontakt sa Dijabateom, verujte i dalje ga zovem, nije mi se javio. Naći ću ga ja gde god se nalazi. Ono što ja znam Partizan je izvršio sve obaveze prema njemu. Samo neka dode, pričaćemo, znate da se takve stvari ne dešavaju samo u Partizanu već i u većim klubovima. Kaznena pravila postoje, plati i to je to – rekao je trener Partizana.

1 komentar

1 komentar

  1. Belvedere

    05.07.2023. at 21:03

    Igrač koji se šegači sa klubom pa bio i Mesi ne zaslužuje više dres kluba!A tek da se trener oglašava tako da će da ga traži ma gde bio je tek stupidnost.
    Duljaj se spušta na nivo patosa time da juri jednu totalno neodgovornu osobu..

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.