Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

U MODI Dva srpska igrača iz Superlige otišla na Kipar

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Dejan Dražić (Foto: Privatna arhiva)

Brzi rastanak. Kratko je trajala povratnička epizoda u srpskom fudbalu. Posle samo nekoliko meseci provedenih u Radniku, tokom kojih je pomogao Surduličanima da očuva status u Superligi, krilni napadač se preselio na Kipar.


FUDBAL, EGIPAT: Kvota kladionice MaxBet da će na meču između Al Ahlija i Ismailija da padne najmanje četiri gola je 2.20.


Nova destinacija Dejana Dražića je Etnikos. U klub iz Anhe stigao je kao slobodan igrač i potpisao ugovor na godinu dana. U tom periodu osnovni cilj ekipe biće da ostane u Prvoj ligi, u koju se vratila posle sezone odsustva.

Krilnom igraču će Etnikos da bude sedmi inostrani klub. Karijeru je gradio u Selti, koja ga je dovela iz OFK Beograda leta 2015. godine za 1.200.000 evra, potom Valjadolidu, Slovanu iz Bratislave, poljskom Zaglebju, mađarskom Honvedu i turskom Bordumsporu.

Pored Dražića ekipa sa rajskog ostrva angažovala je i Nikolu Aksentijevića, koji u januaru napustio Radnički iz Niša i nije imao klub u drugom delu sezone. Tokom karijere je nastupao za Partizan, Vitese, Muskron, OFK Beograd, Vojvodinu i Napredak.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.