Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DVA GOLA U LUČANIMA Pogodak mladog Mitrovića na debiju, majstorska kretnja Kataija! Mladost smanjila na 2:1 (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Stefan Mitrović daje gol (Foto: Printscreen)

Dva brza gola videli smo u Dragačevu. Crvena zvezda je povela sa 2:0, ali je Mladost smanjila brzo na 2:1.


ARGENTINA Od 01.30 Boka juniors dočekuje Estudijantes. Kec je ko kuća, a kvota u kladionici MaxBet je 2.00.


Drugi gol je pao u 71. minutu. Akcija za fudbalske almanahe. Da se pušta deci u školama fudbala, tačnije u svim mlađim kategorijama.

Rodić je dodao loptu do Pavkova koji se zagradio na ivici šesnaesterca, za to vreme Katai je kretanjem izbacio čuvara iz ravnoteže i utekao mu. Dobio je pas od Pavkova, a onda je ubacio na peterac. Mladi Mitrović je na debiju pogodio – 2:0.

Mladost se u igru vratila u 79. minutu. Jojić je odradio najveći posao, Leković je šutirao, a lopta se odbila od Dragovića i prevarila je Borjana 2:1.

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.