Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

DVA OD DVA Vojvodina sigurna u SEHA ligi

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Živan Pešić (Foto: SEHA liga)

Rukometaši Vojvodine su ostvarili i drugu pobedu u SEHA ligi. Oni su u drugom kolu u Novom Sadu savladali Pelister sa 29:24 (14:14).


NBA: Od 1 sat iza ponoći igraju Filadelfija – Orlando, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.30.


Vodili su Novosađani od početka i kontrolisali utakmicu. Pred kraj poluvremena su imali četiri gola prednosti (13:9 i 14:10). Ipak, rukometaši iz Bitolja su napravili seriju 4:0 i na odmor otišli sa nerešenim rezultatom.

Novosađani su i u drugom poluvremenu vodili, ali rukometašima Pelistera nisu dozvolili da se ponovo vrate u meč. Najbolji u pobedničkom timu su bili Milan Milić, Luka Rogan i Baris Puhovski sa četiri gola.

Istakao se i golman Luka Arsenić sa 11 odbrana, od toga dva sa linije od sedam metara. Kod Pelistera je Nenad Kosteski postigao sedam pogodaka.

Vojvodina naredni meč igra 2. marta kada gostuje Pelisteru.

Standings provided by Sofascore

Standings provided by Sofascore

PROČITAJTE JOŠ:

Šuter na korak do dolaska u Panatinaikos… Odlazi jedna od najvećih zvezda tima!

ŽESTOKO Oštar odgovor KS Srbije… Ovakav je status Partizana u sezoni 2022/23! Stop manipulacijama

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.