Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

BOMBA Ančeloti izgubio strpljenje, Real se odriče najskupljeg promašaja! Majstor se vraća u Englesku

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Trener Reala Karlo Ančeloti (Foto: Beta/AP)

Kvalitet mora stalno da se dokazuje. U suprotnom gubi se na vrednosti. U Real Madridu znaju dobro koliko su izgubili…


TURSKA: Kvota naše kladionice na pobedu Bašaršehira protiv Konje je 2.12. Meč počinje u 18:00.


Došao je u “kraljevski klub”  za ogroman novac. Nezvanično, njegov prelazak je plaćen 160 miliona evra. Međutim, Eden Azar ništa nije pokazao na “Santjago Bernabeu”. On je, bez ikakve dileme, Realov najskuplji promašaj poslednjih godina.

Kako piše Marka, Real želi da ga se reši, bar na sezonu. Podsetimo, Belgijanac ima ugovor do 30. juna 2024. godine… Madriđani žele da se reše njegove visoke godišnje plate i taj novac usmere za dovođenje Erlinga Halanda.

Eden Azar u meču s Viljarealom (Foto: Beta/AP)

Španski novinar Ramon Alvarez piše da Čelsi pregovara oko pozajmice kojom bi se Azar vratio na godinu dana na “Stamford bridž” gde je heroj navijača. Belgijski majstor je sa “plavcima” osvojio dve Premijer lige, dve Lige Evrope, Liga kup i FAK Kup. Odigrao je 352 utakmice i postigao je 110 golova.

Odlaskom u Real njegova karijera je krenula nizbrdo. Nije Azar zaboravio da igra, ali su ga iz koloseka izbacile brojne povrede. Otkako je došao u Real propustio je 61 meč! Verovatno bi i njemu prijalo da se vrati na Stamford Bridž.

PROČITAJTE JOŠ:

Bivši igrač Zvezde završio epizodu u Evroligi! Povezivali ga sa Partizanom, a sada ima novi klub

SUD PRESUDIO Dragan Antić nije učestvovao u nameštanju utakmica!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.