Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POZAJMICA Važno pojačanje na “Čairu”, Zvezdin vezista do kraja sezone u Radničkom

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Momenat sa utakmice Crvena zvezda - TSC (foto: Starsport)

Ogromna konkurencija, pogotovo na sredini terena primorala je vezistu Crvene zvezde da se uputi ka Nišu. Edmund Ado će do kraja sezone da bude pozajmljen ekipi Radničkog.


PREMIJER LIGA: Luton – Brajton (20.45), kvota na pobedu gosta u kladionici Maxbet iznosi 1.80


Internacionalac iz Gane je propustio prvi deo priprema zbog toga što je morao da preleži malariju. To je bila još jedna prepreka za nekadašnjeg vezistu Šerifa da se nametne i izbori za minutažu u ekipi crveno-belih.

Konkurencija u veznom redu je ogromna, a jasno je da su igraču njegovih godina preko potrebni “minuti u nogama”, stoga je pozajmica Radničkom iz Niša potpuno logičan potez.

Podsetimo, Ado je po dolasku u Srbiju najpre nastupao za Spartak iz Subotice, gde je pružao jako dobre partije i izborio se za status krucijalnog igrača ekipe. Tome se nadaju i na “Čairu”, budući da Radnički u nastavku sezone očekuje borba za opstanak. Nišlije su posle 19 odigranih kola 15. na tabeli domaćeg šampionata, sa svega 17 osvojenih bodova.

1 komentar

1 komentar

  1. Aleksandar

    30.01.2024. at 19:55

    Kao I uvek. Jurili ga dve godine I kada je napokon dosao nije uopste dobio sansu. Koja je to logika?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.