Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

PROMAŠAJ GODINE Uradio je sve kao Mbape… Pretrčao je 70 metara, prošao “kroz” dvojicu, zaobišao golmana i… (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Eduardo Diniz se obrukao (Foto: Printskrin/Jutjub)

Veliki promašaji obično izazovu hvatanje navijača za glavu. Ovaj je, verovatno, doveo i do trljanja očiju i štipanja sopstvene ruke, da bi ste se uverili da je java, a ne san.


ITALIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Napolije protiv Rome je 2.10. Meč počinje u 19:00.


Sve je moguće, pa da se promaši prazan gol. I na tu temu ima mnogo varijacija. Ovaj  dolazi iz Brazila. Naš utisak je da je ovo promašaj godine, posebno zbog činjenice šta je sve taj igrač prethodno uradio. Ako i ne bi dobio to “laskavo” priznanje, svakako bi bio u užem izboru i jedan od “favorita”.

Defanzivac je, ali je sve odradio kao Kilijan Mbape. Primio je loptu blizu svog kaznenog prostora, pretrčao 70-ak metara, prevario dvojicu protivničkih igrača. Zaobišao je i golmana i – promašio. Loptu je poslao visoko iznad prečke.

Dogodilo se to u finalu plej-ofa brazilske Pauliste A2. Portugese slavio s 2:0 protiv Sao Benta (prvi meč završen 1:1), pa ovaj promašaj domaćeg igrača u trećem minutu nadoknade vremena nije uticao na konačan ishod i osvajanje pehara. Da jeste, verovatno Eduardo Diniz dugo ne bi preboleo ovaj promašaj.

Pogledajte.

PROČITAJTE JOŠ:

Stanković bez važnog igrača u Bačkoj Topoli

Iliev: Pričaju najjača Zvezda u 30 godina, a mi egal s njom! O kakvom takmičenju govorimo ako je šampion već poznat

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.