Budimo u kontaktu

EVROLIGA

EKSKLUZIVNO Obrt… Bertomeu: Nije nemoguće da Beograd ima dva predstavnika u Evroligi!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Ili Zvezda ili Partizan, ne zajedno. Tako se shvatilo ono što je rekao prvi čovek Evrolige o učešću dva kluba iz Beograda u najkvalitetnijem klupskom takmičenju. Izgleda da nije dobro shvaćen. Ukoliko ABA ligu osvoji jedan od beogradskih klubova, nije nemoguće da specijalnu pozivnivu dobije i finalista… Eto dodatnog motiva za večite rivale u majstoricama polufinala plej-ofa regionalnog takmičenja.


ITALIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Milana protiv Sasuola je 1.48. Meč počinje u 18:00.


Direktor Evrolige Đordi Bertomeu u periodu između polufinala i finala Fajnal fora dao je ekskluzivni intervju za naš radio.

Zadovoljni smo, organizacija je na nivou koju smo i očekivali od Beograda. Svima je omogućeno da ovih dana uživaju u košarci. Dvorana, ambijent, fan zona, dve polufinalne spektakularne utakmice. Očekujem da tako bude i u finalu. Vrlo smo zadovoljni odlukom da organizaciju poverimo Beogradu – rekao je Bertomeu u emisiji “60 minuta s Vladom i Acom” na MaxBet radiju.

Na KZŠ ste govorili o sezoni, planovima… Ukoliko se potvrdi da ruski timovi ne mogu da igraju narednu sezonu, po kojim kriterijumima će da se ponupi mesto CSKA i Zenita?

– U ovom trenutku izgleda veoma teško da bi ruski timovi mogli da igraju sledeće sezone. Nije zvanično, ali to je odluka koja tek treba da se donese. Druge sportske federacije su donele takve odluke, čak i FIBA o isklujčivanju ruske selekcije. Ukoliko se sve to potvrdi i mi budemo morali da popunimo drugim ekipama, učiničemo to pozivnicima na godinu dana. Očekujem da se situacija razreši u narednim nedeljama.

Da i postoji mogućnost da Beograd ima dva predstavnika u Evroligi?

Da, teoretska mogućnost postoji. Dve beogradske ekipe su u polufinalu, ako se plasiraju u finale, osvajač će automatski da igra Evroligu. Postoji mogućnost da specijalna pozivnica ode i u Beograd. Nije nemoguće da se to dogodi – poručio je Bertomeu.

Dakle, moguće je da specijalna pozivnica ode i finalisti ABA lige…

Obrt. Ili su se njegove reči sa konferencije za medije “izgubile u prevodu”…

PROČITAJTE JOŠ:

OTKRIO Vulin: Imali smo dojave o bombi svakog dana igranja Fajnal fora Evrolige

Benzema nazvao Mbapea izdajnikom!? Objava na Instagramu je vrlo upečatljiva…

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.