Budimo u kontaktu

ABA LIGA

“EKSPLOZIJA” DOBRIĆA Brutalno zakucavanje i ekstaza na tribinama! Partizan “na konopcima” (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

foto: Printskrin

Zvezda trenutno dominira u četvrtoj utakmici finala plej-ofa ABA lige. Ubedljivo vodi, njeni igrači igraju sa više energije, požrtvovanja… Jednostavno, bolja je u skoro svakom segmentu.


KANADA: Od 04:00 sastaju se Vankuver i Forge. Kvota na igru GG u našoj kladionici je 1.90


Najatraktivniji potez u dosadašnjem toku meča je priredio Ognjen Dobrić, koji se eksplozivno “sjurio” ka košu crno-belih i snažno zakucao. Naravno, ovaj potez je podigao publiku na noge, koja je u oduševljenju ispratila šta se dešava.

Pogledajte:

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.