Budimo u kontaktu

EVROLIGA

EKSPRESNA REAKCIJA Evroliga se oglasila oko žalbe Valensije i stavila tačku na ceo slučaj!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Crveno-beli pred početak meča sa Realom (Foto: Starsport)

Neposredno pred početak utakmice sa madridskim Realom, konačno je stigla i jedna dobra vest za Crvenu zvezdu, a tiče se Evrolige.


Naša kladionica nudi kvotu 1.92 da će na meču Majami – Oklahoma biti ubačeno više od 222 poena.


Čelnici Evrolige su, naime, odbili žalbu Valensije koja je zatražila da se ispita “slučaj Nikola Topić” i Crvenoj zvezdi eventualno oduzme pobeda koju je ostvarila na gostovanju kod ovog tima.

Ovu vest potvrdio je zvanični spiker crveno-belih, koji se neposredno pred duel sa Madriđanima oglasio i potvrdio dobre vesti za srpskog i regionalnog šampiona.

Podsetimo, Valensija je tražila reakciju Evrolige nakon što je ABA lige odbila da registruje Topića kao novog člana FMP-a. U međuvremenu, mladi košarkaš je prešao u redove OKK Beograda.

Problem je bio u tome što je rok za transfere u ABA ligi između klubova bio do 4. januara, dok se Topić našao u protokolu za meč sa Valensijom koji je odigran dva dana kasnije, 6. januara.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda bez važnog igrača protiv Reala

NEMA PREDAJE Igrači Zvezde nastavljaju borbu za Kampaca! Drugačije majice, ista poruka (FOTO+VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.