Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

EKSTRA POTENCIJAL Zvezda lansira još jednog bisera! Oduševio asistencijom u stilu Mirka Ivanića (VIDEO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Nikola Knežević u meču sa Vojvodinom (Foto: Printskrin)

Falio je korak do prolaza u osminu finala Kupa Srbije. Grafičar je i protiv Vojvodine u Kupu Srbije (1:1 u regularnom delu, eliminisan posle penala) prikazao odličnu partiju i pokazao da dobro razvija talente za selidbu u najbolji tim Crvene zvezde.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Čelsija protiv Dinama iz Zagreba je 1.40. Meč u Londonu počinje u 21:00.


Ovaj put su prošli: Veljko Nikolić, Strahinja Eraković, Željko Gavrić, Nikola Stanković, Stefan Leković i Jovan Mijatović. Kako saznaje MaxBet sport na glavnu pozornicu u crveno-belom će na proleće i Nikola Knežević. Zemunac rođen u martu 2003. godine je ove sezone, kao vezni igrač, postigao šest golova i upisao šest asistencija u Prvoj ligi Srbije.

Sedma asistencija u Kupu za gol Jovana Mituljikića u sudaru sa Novosađanima, bila je u majstorskom stilu, sliična asistencijama Mirka Ivanića. To je još jedan dokaz potencijala ovog mladog igrača kojem tokom zimskih priprema predstoji selidba kod Miloša Milojevića.

Plan crveno-belih je da polako bruse mlade igrače za koje se proceni da poseduju kvalitet, a priliku će dobiti još braća Mituljikić i ostali iz redova “ljubičastih”, koji se pokažu, kao Mateja Bubanj ili Mirko Nikolašević (rođeni 2005. godine).

PROČITAJTE JOŠ:

KALKULACIJE Zvezdi i kartoni mogu da budu presudni, Partizan čak i porazom može do evropskog proleća

NAJSKUPLJI KOŠARKAŠI EVROLIGE Srbin je treći na listi, evo da li su igrači Zvezde i Partizana u Top 17

5 Komentara

5 Comments

  1. KAKVO BLAGO ZVEZDA IMA

    02.11.2022. at 15:17

    A ŠLJIVIĆ???!!

    • No

      03.11.2022. at 11:45

      On i Knezevic su igrači proto tipovi za vezu brzo razmišljaju lopta ima oči agilnost
      Pozadi Ado u top formi levo Mitrović Desno Bukari u špicu neka Aždaja.Moze zamena sa Zenitom uz njihovu doplatu.Pravi Desni bek kao i levi i Zvezda druga u grupi.Stim da trčanje bude za 10

  2. DA BABA IMA ONO...

    03.11.2022. at 14:24

    AUUU bre NO, al si me provalio! I tata bi… sve kao ti! Samo mali su još ovi klinci,možda za koju godinu malo ozbiljnije,mada ko zna. Ali da bih dao šansu koliko god se može,naročito ŠLJIVI,DAAAA! I to već sad naredne nedelje ili sa prvim prosečnim protivnikom! Vidiš kako me lako naložiti i kako se lako primim😂! Zajebano je COKNI I SVAKOM MLADOM TRENERU, A I TRENERU UOPŠTE da radi u ZVEZDI! DELIJE su NESTRPLJIVE! A TEK RADITI S GO.DOM POPUT TERZINJA LOPINJA, DELUJE LAO SAMOUBILAČKI SKOK U VULKAN!DELIJE I ZVEZDAŠKO JAVNO MNJENJE TI TRAŽI REZULTAT na JUČE! Ne ide mu na ruku baš ni TERZA,jer TERZA je bahat RAZGRAĐUJE TIM OČAS POSLA NI NEPIT TRENERA ,a tu onda REZULTATA NEMA! IZVUČE ti bez najave TEPIH ISPOD NOGU, pa ti sviraj Rajko! COKNA nije glup i zato PRAVI INSTANT USPEH ,pa PALI u TUTANJ za ŠVEDSKU da se tamo opuštenije bavi sportom! Ako ovo danas LOPINJO NIJE ZAVALIO, ne bi me iznenadilo da COKNA ide na POBEDU i da i POBEDI. OČE GA ZVEZDE! Skupilo se i dobre energije u timu. KATAI se vratio i biće faktor i on i nadam se i BUKARI,pa i gabonsko malo čudovište ali i ostali. Mića se još traži. Vidim da ga COKNA pokušava da naloži, što je dobro, ali se bojim da još NIJE to TOO I DA u MIĆE JOŠ MALER NIJE IZAŠAO … U suštini, velika šteta za ovu EVROSEZONU, ali VELIKA ŠTETA. Sinoć nam je Benfika PRIOPĆILA kako se VALJA SIGRATI s HAIFOM! Zvezda je samo imala očajno lošeg trenera Stankelu u datom trenutku. Bolji trener *KAO NPR AJ😂* bi prepeglao tim na vreme i bio ne samo u ligi Čemps, nego bi bio i faktor! Naravno sa TERZIĆEM JE TO UVEK MRKLI MRAK I DUBOKO BLATO ALI…

    • JUSTICIO

      03.11.2022. at 15:26

      Id u pm al ste pometlali tekst u strahu od LOPINJA!?😂😂😂😳😳😳😳

  3. Nina

    04.11.2022. at 09:17

    Knežević odličan a sljivic daleko od dobrog teško da će mali moći da izgura to su projekti kao Bacanin Copic i ostali kojih nema nigde sada

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.