Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

VIŠI NIVO Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca dobili brendiran autobus (FOTO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Detalj s meča u Kragujevcu, Radniki - Crvena zvezda (Foto: Starsport)

Fudbaleri Radničkog 1923 igraju sve bolje. Pposle nekoliko dobrih rezultata u seriji, uspeli su da se probiju do gornjeg dela tabele, tj. do plej-of zone.


LIGA KOFERENCIJE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Partizana protiv Slovačkog je 1.65. Meč počinje u 21:00.


U međuvremenu, uprava superligaša iz Kragujevca obezbedila je svojim fudbalerima brendirani autobus. Tim činom vodeći ljudi kluba sa “Čika Dače” žele da nagrade igrače za dobra izdanja u poslednje vreme, ali i da klub sa marketinške strane izgleda ozbiljnije i profesionalnije. Radnički 1923 sada ima autobus kakav u elitnom rangu imaju samo još Crvena zvezda, Partizan, Čukarički i Vojvodina.

Foto: FK Radnički 1923

Fudbaleri Radničkog trenutno se nalaze na osmoj poziciji u Superligi. Kragujevčani će do zimske pauze da odigraju još dve prvenstvene utakmice, prvo sa Radnikom na svom stadionu, a potom i sa Vojvodinom u Novom Sadu, gde će putovati novim, brendiranim autobusom.

PROČITAJTE JOŠ:

“L’EKIP”: Zvezda bez glavnog kreativca, pritisak na Ben Jederu, Badijašilu i Fofani

PEČAT NA PROLEĆNU VIZU Crno-beli kao zapete puške, Petrić ima dve dileme

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.