Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

ELIMINACIJA UZIMA DANAK Crvena zvezda pada na listi UEFA

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Ibrahim Mustafa i Nemanja Milunović (Foto: Starsport)

Evropska sezonu je Crvena zvezda završila sa 42,000 (osam ispalo iz petogodišnjeg obračuna, četiri osvojeno) i trenutno je 38. na listi UEFA, ali kada se bude podvlačila crta na kraju uslediće pad.


PREMIJER LIGA: U subotu od 16 igraju Lids – Bornmut, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.75. 


Na prvi pogled ne deluje kao dramatično pomeranje u nazad, međutim treba imati na umu da su Zvezdi za petama AZ Alkmar, Ren, PSV Ajdhoven i Fejenord, odnosno da su sva četiri tima prošla u nokaut fazu i imaće šansu da je već u martu preteknu. To bi onda značilo ispadanje iz TOP 40.

Treba imati u vidu da šampion Srbije iduće sezone gotovo izvesno ide direktno u grupnu fazu Lige šampiona, a to opet znači ograničene mogućnosti za uvećanje bodovnog salda. Da, četiri boda (4,000) su zagarantovana svakom, ko obezbedi mesto među 32 u Ligi šampiona, i ne brane se, ali dobro je poznato koliko je teško doci do novih u konkurenciji najjačih klubova Evrope.

Eliminacija iz grupne faze može da ostavi “posledice” za naredne godine i teško je moguć napredak od 42,000 boda. U ovu sezonu crveno-beli su ušli da brane 46,000 bodova i nisu uspeli.

PROČITAJTE JOŠ:

PRESEK STANJA POSLE MONTE KARLA Otrežnjenje na vreme, dovoljno je vremena da se greške isprave

POSLE ISPADANJA IZ EVROPE Crvenoj zvezdi potreban remont

6 Komentara

6 Comments

  1. Kibicer

    04.11.2022. at 12:00

    ELIMINACIJA UZIMA DANAK, A TERZIJA UZIMA DUPLU KRUNU😁😁😂😂😂

  2. moca

    04.11.2022. at 12:29

    MAJKO SRBIJA ZOVE,bolje je igrati kod kuće sve nam je namešteno,VAR i sudije,nesmemo izgubiti,radimo šta hoćemo,pretimo, šetamo, skidamo predsednike FSS, šta ćemo u Evropi kad nas svi pune.Razmišljanje turskog konjanika.

    • Zapazanje

      04.11.2022. at 16:33

      Razmisljanje zagorskog domobrana,koga izbacuju anonimni kiprani,dobijaju neke Flore i faune a kad bude drugi u grupi trecerazrednog takmicenja,skace do neba od srece.Za to vreme ga u nasem kupu izbacuju drugoligasi koji se bore za opstanak a jedino zahvaljujuci sudijama izlazi iz plej aut zone i dolazi do mesta koje vodi u Evropu ali daleko od LS.

  3. Ja sa inzenjerskim mozgom

    04.11.2022. at 16:50

    Pa kako ste Cigani,duboko vam uteraše. Nego gde igrate na proleće,Djurdjev dan vam negine.

    • Deka PG

      04.11.2022. at 21:26

      Zašto ne uzmeš knjigu, pa malo naučiš pravopis, nego blejiš na komentarima

  4. Radoje

    04.11.2022. at 16:55

    A gde igrate na proleće,mi u Evropi a vi u rodnoj maloj Aziji.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.