Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

EMOTIVAN OPROŠTAJ Pavkov poslao poruku Zvezdi i “delijama”: Voleo bih…

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Milan Pavkov (Foto: Starsport)

Taj dan je morao da dođe. Odlasci su sudbina sportista. I Milan Pavkov (28) je otišao iz Crvene zvezde. Posle eliminacije od Makabije iz Haife postao je član Al Fejhe iz Saudijske Arabije…


SRBIJA, SUPERLIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Crvene zvezde protiv Partizana je 2.30. Meč na stadionu u Humskoj počinje u 20:00.


Visokom golgeteru je teško palo napuštanje kluba iz Ljutice Bogdana. Od crveno-belih i navijača se oprostio emotivnom porukom na Instgramu.

Sigurno da nije lako napisati, zahvaliti se i rastati od kluba koji mi je toliko pružio posle toliko godina. Hvala navijačima na podršci koja je uvek bila najglasnija, hvala za svaki aplauz, pesmu, hvala saigračima, upravi, trenerima. Hvala za sve, čast mi je bila da nosim ovaj dres sve ove godine i da branim crveno-bele boje. Voleo bih da me po lepom pamtite, kao što će meni u srcu zauvek ostati urezan ovaj klub, tribina, svaki Delija. Zauvek Zvezda, vidimo se – napisao je Pavkov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Pavkov (@milan_pavkov_9)

Na stadionu “Rajko Mitić” bio je pet godina, odakle je stigao iz niškog Radničkog. Odigrao je 152 utakmice i postigao 59 golova. Večno će da se pamte pogoci protiv Liverpula, u Ligi šampiona, koji su doneli trijumf nad velikim rivalom.

Niegove igre u crveno-belom dresu i te kako su cenili navijači. Nije onda ni čudno što su svog miljenika ispratili bakljadom u obliku broja devet

PROČITAJTE JOŠ:

OGLASIO SE RAZOČARANI OHI: Rekli su mi da tražim novi klub! Nisam poželjan ovde! Evo šta mi je Milojević rekao…

US OPEN Pobeda Kecmanovića, Đere “ispustio” Rubljova posle maratona i drame u petom setu! Lajović predao meč

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.