Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

Evo koji klub je jedini zvao Ronalda! Presudio je ipak zov novca

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Duilio Monteiro Alveš (Foto: Printscreen)

Još od letos je trajala licitacija za potpis Kristijana Ronalda. Zapravo, nadmetanja nije ni bilo. Razočaran očajnom sezom Mančester junajteda, Kristijano Ronaldo je otvoreno pokazao želju da napusti klub. Pominjani su Čelsi, Bajern, Borusija iz Dortmunda, povratak u matični Sporting iz Lisabona. Međutim, nijedan od velikana mu ni na trenutak nije poslao zvaničnu ponudu.


FA Kup: Na meču Forest Grin – Birmingem, naša kladionica nudi kvotu 1.93 za igru ug 3+.


Jedan klub ipak jeste, a to je brazilski gigant Palmeiras. To je pred novinarima obelodanio prvi čovek kluba iz Sao Paula Duilio Monteiro Alveš.

– Mi smo mu poslali ponudu. Mi smo taj brazilski klub koji je pominjao na pres konferenciji – rekao je Monteiro Alveš.

On je otkrio i detalje.

– Ponudili smo mu platu kakvu je imao u Manchester Unitedu (30 miliona evra) i dvogodišnji ugovor. Pričali smo šest, sedam puta sa Žožom Mendešom, a ponudu smo na kraju poslali preko drugog čoveka. Kristijano je na kraju odlučio potpisati bogatiji ugovor s timom iz Saudijske Arabije. Poslao sam ponudu i nadao sam se da neće da je prihvati. Šalim se – rekao je prvi čovek sedmostrukog šampiona Brazila.

Posle razlaza sa Junajtedom, Ronaldo je raskinuo saradnju sa “superagentom” Mendešom koji ga je zastupao 20 godina. Zbog toga Monteiro Alveš i pominje “drugog čoveka”. Kristijano prihvatio najveću platu u istoriji fudbala od 200 miliona evra godišnje i postao je član Al-Nasra iz Rijada.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.