Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

EVO TROFEJA Partizanu ponovo Kup Srbije!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Slavlje odbojkaša Partizana (Foto: Starsport)

Odbojkaši Partizana odbranili su večeras trofej u Kupu Srbije, pošto su u finalu u Ubu pobedili Vojvodinu sa 3:2 u setovima (21:25, 25:22, 18:25, 25:19, 15:7).


NBA: Naša kladionica nudi kvotu 1.92 da će na meču Dalas – LA Lejkers biti ubačeno više od 236 poena.


U utakmici koja je trajala 132 minuta, pred 1.500 gledalaca u Hali sportova u Ubu, crno-bele su predvodili Milija Mrdak sa 21 poenom, Daniel Gruvaeus sa 16 poena, Luka Tadić sa 15 i Novica Bjelica sa 10 poena.

U ekipi Vojvodine najefikasniji je bio Radoslav Parapunov sa 22 poena, David Mehić postigao je 13, dok su po devet poena dodali Stevan Simić i Petar Krsmanović.

To je deveti trofej Kupa ekipe Partizana, dok je Vojvodina ostala na rekordnih 15 trofeja.

1 komentar

1 komentar

  1. GrobarKosmet

    26.02.2023. at 19:49

    BRAVO BREEEE!!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.