Budimo u kontaktu

EVROLIGA

PLEJ-OF Barsa odgovorila, sada ide u Pirej po brejk

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Nikola Kalinić (Foto: Euroleague Basketball via Getty Images)

Nije bilo lako Barsi posle poraza u prvom meču četvrtfinala plej-ofa protiv crveno-belih iz Pireja. Nije joj bilo lako ni u drugom meču, ali je uspela da sačuva nadu: Barselona – Olimpijakos 77:69 (27:14, 16:23, 17:20, 17:12).


Naša kladionica nudi kvotu 2.20 za pobedu Klivlenda na gostovanju Orlandu.


Odlučno je domaći tim ušao u duel, ali kako to obično biva, usledio je brz odgovor. Pretio je Olimpijakos i posle velikog odmora, ali je Barselona pronalazila način da odbije svaki bnalet gostiju.

Završni odgovor je usledio u poslednjoj četvrtini. Olimpijakos je prišao na 60:59, a onda se raspucao Aleks Abrines i omogućio ekipi da uđe u mirniju završnicu.

Nikola Kalinić je meč završio sa pet poena za 23 minuta na terenu, uz tri skoka, asistenciju, ali i dve ukradene lopte. U pobedničkom timu je ubedljivo odskočio Džabari Parker sa 24 poena (4-7 za tri).

Iako se povredio u prethodnom duelu, Filip Petrušev je bio u sastavu Pirejaca i za 20 minuta na terenu upisao šest poena uz tri skoka. Nikola Milutinov se za osam minuta na terenu nije upisao u strelce, ali je zabeležio tri skoka. Najbolji je u Olimpijakosu bio Alek Piters sa 20 poena.

PLEJ-OF, četvrtfinale, druge utakmice

Monako – Fenerbahče 93:88 – 1:1

Barselona – Olimpijakos 77:69 – 1:1

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.