Budimo u kontaktu

EVROLIGA

PLEJ-OF Monako zgromio Fenerbahče u poslednjoj četvrtini i ostao živ… Idemo u Istanbul

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Marko Gudurić u duelu sa Džordanom Lojdom (Foto: Euroleague Basketball via Getty Images)

Nije imao kud Saša Obradović, nego da zabeleži bar jednu pobedu u Monte Karlu. Uspeo je u tome, ali posle drame i velikog preokreta u poslednjoj četvrtini: Monako – Fenerbahče 93:88 (31:21, 23:29, 11:24, 28:14).


Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Dalas – LA Klipers biti ubačeno više od 213 poena.


Bila je to znatno efikasnije utakmica od uvodne u seriji, a ovaj drugi duel je mnogo bolje otvorio tim srpskog trenera. Ipak, brzo je stigao odgovor. Fenerbahče je uveo meč u egal, blistao u trećoj četvrtini u u poslednjih 10 minuta ušao s devet poena viška.

Do tada u šutu za tri nepogrešivi Tajler Dorsi (šest od šest), počeo je da promašuje. Bio je to zamajac domaćoj ekipi da krene u preokret koji se desio prilično brzo.

Na 39 sekundi pre kraja je efikasni, ali uz užasan šut iz igre Skoti Vilbekin pogodio trojku za 90:88. Već u sledećem napadu je na isti način odgovorio Džordaan Lojd i to je bio uvod u kraj.

U gostujućem timu je Marko Guduridić za 19 minuta na parketu ubacio pet poena. Tajler Dorsi je meč završio sa 25 poena (6-8 za tri, 0:2 u poslednjoj četvrtini), dok je Vilbekin dodao 23, ali uz 6-14 za tri poena.

Majk Džejms je u timu Monaka ubacio samo osam poena, ali je imao i po sedam skokova i asistencija. Njegov poenterski manjak nadoknadili su Donatas Montejunas sa 18, Džordan Lojs sa 15 i Eli Okobo sa 13 poena.

PLEJ-OF, četvrtfinale, druge utakmice

Monako – Fenerbahče 93:88 – 1:1

21.00 Barselona – Olimpijakos

1 komentar

1 komentar

  1. 5XXXL

    26.04.2024. at 21:59

    Bravo Saleee!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.