Budimo u kontaktu

EVROLIGA

RADONJIĆ: Sve što nam se dešavalo u prethodnih mesec i nekoliko dana došlo je na naplatu!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dejan Radonjić posle poraza od Monaka (Foto: Euroleague Basketball via Getty Images)

Novi poraz Crvene zvezde na svom parketu u Evroligi i istina u kojoj je jasno da crveno-beli nemaju kvalitet za TOP 8 fazu. Pokušao je da opravda loš rezultat trener Dejan Radonjić.


NEMAČKA U petak od 20.30 Herta dočekuje Bohum. Kvota na keca u kladionici MaxBet je 2.30.


Monako je pokazao u napadu koliko kapaciteta ima. Mi smo u prvom delu ofanzivno bili odlični, odigrali smo verovatno najbolje napadačko poluvreme u Evroligi. Generalno 15-16 minuta dobar ritam i dobra energija, a nakon toga je usledilo nešto o čemu sam ja pričao unazad mesec dana. Iz problema u kojima smo bili ušli smo u neki trening, nismo imali energije, puno grešaka je bilo, oni su igrali tvrdo u odbrani, mi smo pre dva dana imali težak meč i to je bilo veliko opterećenje za nas. Kakve smo probleme imali zadnjih mesec i nekoliko dana je sada došlo na naplatu – rekao je Radonjić.

Trener crveno-belih je rekao da je njegovim pulenima najviše nedostajalo energije.

Žao mi je što smo izgubili, ali bilo je evidentno da nemamo energije i da su mnoge stvari koje su se desile bila posledica toga. Dali smo energetski maksimum pre dva dana, a danas to nije bilo moguće. Pravili smo atipične greške i ono čemu se nadam je da ćemo uspeti da se vratimo i da dođemo do nekog nivoa. Odigrali smo četiri meča u Evroligi i dva u ABA ligi, uspeli smo na svežinu da iznesemo početak tog ritma. Treba dobro izanalizirati i truditi se da se u narednom periodu podignemo, a to neće nimalo biti jednostavno. Da nam nisu došle ekipe kakve su Armani i Monako, možda bismo i ovom igrom napravili nešto više, ali takav je raspored.

Na sve to dolazili su problemi sa povredama i virusom.

Kroz šta smo mi prošli od prvog dana kada smo se okupili, to je bilo mnogo, mnogo teško za objasniti. Pre svake sezone, posebno nekoliko poslednjih, svi znamo da će doći do opterećenja tokom sezone, ali nisam nikad bio u situaciji da se to desi pre sezone. Očekivao sam da ćemo oko nove godine imati kompletan sastav, ali nas je onda zadesilo to što nas je zadesilo. Moramo probati da sledeću utakmicu odigramo dobro, da pobedimo i da nastavimo tako – rekao je trener Crvene zvezde.

OBRADOVIĆ: Svako plaća ulaznicu da se ponaša kako hoće! Svi znaju o kome se radi…

NOVA UTAKMICA, STARA PRIČA Zvezda ispustila 20 koševa prednosti, Monako ugasio i poslednju nadu crveno-belih o TOP 8!

5 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.