Budimo u kontaktu

EVROLIGA

ODREĐENE SUDIJE Hrvatski arbitar deli pravdu na utakmici Partizana i Žalgirisa

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Košarkaši Partizana (Foto: Starsport)

Crno-belima je na red došla utakmica 23. kola Evrolige. Protivnik Partizana biće Žalgiris u petak od 20:30, a sada su poznate i sudije.


EVROLIGA: Kvota na pobedu Fenerbahčea protiv Virtusa u našoj kladionici je 1.45. Utakmica počinje u 18:45. 


Sudijsku trojku činiće Španac, Hrvat i Grk. Glavni arbitar će da bude Emilio Perez iz Španije. Iskusni sudija je već nekoliko puta u ovoj sezoni delio pravdu na mečevima crno-belih.

Pored njega tu će da budu još i Tomislav Hordov iz Hrvatske, kao i Vasilis Picilkas iz Grčke. Sudija iz Hrvatske je dobro poznat igračima i navijača Partizana jer deli pravdu na utakmicama ABA lige.

Posle odigrana 22 kola Evrolige, Partizan ima skor od 11 pobeda i isto toliko poraza. Pred crno-belima je veoma važan meč u borbi za ulazak u plej-of.

5 Komentara

5 Comments

  1. Hrvatski ponos-partizan

    25.01.2024. at 12:09

    Domace sudije za domaci klub

  2. Ćkomi

    25.01.2024. at 12:12

    Znaci opet domace sudije.

  3. roki

    25.01.2024. at 13:13

    Retko koju utalmicu partizanu ne sude domaće sudije.ali dobro,valjda tako mora da bude….

  4. Dokle

    25.01.2024. at 13:34

    Dokle vise da se pomaze groblje?

  5. 🇦🇱🐭🐭🐭🐭🐭🐀🐁🇭🇷PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

    25.01.2024. at 14:33

    😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
    EVO UMIREM OD SMEHA! I VRAPCI NA GRANAMA ZNAJU DA KAD GLODARIMA SUDE SUDCI ABADŽIJE,TU PORAZ NE MOŽE DA SE DESI NIKAD! HVAAALAAA VUČ’ĆUUU *EDERUUU I FAALA BODIRAGI

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.