Budimo u kontaktu

EVROLIGA

OVO BI BILA DETONACIJA Španci najavljuju povratak reprezentativca Srbije u Partizan!

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Vanja Marinković u dresu Partizana (Foto: Starsport)

Bio je jedan od najmlađih kapitena u istoriji Partizana. Predviđala mu se blistava karijera. Poslednjih godina pruža sjajne partije, a postao je i standardni reprezentativac Srbije.


KUP KRALJA: Kvota na pobedu Atletiko Madrida protiv Sevilje u našoj kladionici je 1.48. Utakmica je na programu od 21:00. 


Kako prenosi španski “El Koreo”, reprezenentativac Srbije Vanja Marinković mogao bi na kraju sezone da napusti Baskoniju i obuče dres Partizana. Šuškalo se još prošlog leta da Partizan želi da vrati svoje dete, ali do saradnje nije došlo.

Vanja Marinković u dresu Baskonije (Foto: Euroleague Basketball via Getty Images)

Bek je nosio dres Partizana u periodu od 2013. do 2019. godine. Sa Partizanom je osvojio šampionsku titulu i dva Kupa Radivoja Koraća.

Posle Humske, Marinković je prešao u Valensiju, a dres Baskonije nosi od 2021. godine. Deluje da najbolje partije u karijeri pruža upravo u ovom klubu, gde ove sezone u proseku beleži 10,2 poena, 2,7 skokova i 1,6 asistencija.

Bio je član reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu 2022. godine, a sa nacionalnim timom osvojio je i srebrnu medalju na Mundobasketu u Manilu u septembru prošle godine.

8 Komentara

8 Comments

  1. IVAN

    25.01.2024. at 10:23

    ŠIFRA TI JE ISTA,SAMO JOŠ NAOČARE DA STAVIŠ

  2. 🇦🇱🐭🐭🐭🐭🐭🐭🐀🐁🇭🇷PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

    25.01.2024. at 10:34

    Jeli Nina,a jel ušo Hanga,mmm???😆😆😆😆😆😆😆

  3. Siki

    25.01.2024. at 11:09

    I tebe, a jos vise navijace Galate nabijem na ku**c.

  4. Samo Partizan

    25.01.2024. at 11:56

    Tako je…..sad se pravi tim za sledeću sezonu.

  5. Pojacanje

    25.01.2024. at 12:29

    Jos jedan Jarmaz,Andjusic…

    • Lika

      25.01.2024. at 13:36

      E budi siguran da ovaj nije ni jedan ni drugi,to je škola Duletova.

    • Grobar MK

      25.01.2024. at 13:56

      Pozdrav svim GROBARIMA ,

      Druze profilom nazvanim “Pojacanje” , bez obzira sto Jaramaz i Andjusic znaju ponekad da “zeznu” stvar i budu manje korisni , ne bih rekao da nisu od korist Zocu. Uostalom da nisu od koristi Zocu on bi ih odavno ‘sutnuo”.
      Sto se tice pak Marinkovica , on nas ne bi neprijatno iznenadio , NAPROTIV , dosao bi u najbolje godine , ima samopouzdanje , odlican je u oba pravca ( u defanzivi i ofanzivi ) , rasirio bi protivnicke odbrane jer je odlican suter za 3 poena , ima energican ulaz pod kos sa loptom …
      Bio bi nam DRAGOCEN , ali daj prvo neka se dogovori sa nasi KK , nek dodje u PARTRIZAN , pa tek tada cemo se hvaliti njegovim dolaskom !!!

      NAPRED PARTIZAN !!!

      • Dr Terzinjo

        25.01.2024. at 16:37

        Defanzivno i nije nešto,bolji od Andjusuca u oba pravca.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.