Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

FIBA EVROPA ODLUČILA Kipar ide direktno na Evrobasket 2025. godine, evo ko su četiri domaćina…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: FIBA Europa

FIBA Evrope donela je odlulu da se Evropsko prvenstvo za tri godine ponovo igra u četiri zemlje. Domaćini će da budu Letonija, Finska, Poljska i Kipar.


ITALIJA Od 18 časova Roma dočekuje Atalantu, a kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.20.


Zanimljivo je to da će svi domaćini da igraju kvalifikacije za EP, ali su već obezbedili plasman na završni turnir. Tako će Kipar da zabeleži istorijski plasman na jedno veliko košarkaško takmičenje.

Završnica Evropskog prvenstva igraće se u Rigi. U Letoniji ćemo da dobijemo naslednika Francuske ili Španije.

Evropsko prvenstvo je želela Rusija, ali je odbijena zbog dešavanja u Ukrajini. Ruse je zamenila Poljska. Ostaje samo čudna odluka da domaćin bude Kipar koji je daleko od Baltika, a sa druge strane nije košarkaška sila.

PREPORUČUJEMO:

ŽELJKO OBRADOVIĆ: U problemu smo, imamo četvoricu povređenih, jedan je lakše, ali ostali…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.