Budimo u kontaktu

ITALIJA

“FJORENTINOVIĆI” “Viola” zagrizla za još jednog našeg fudbalera, ponovo se pravi srpska kolonija u Firenci (FOTO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Milan Gajić u dresu Srbije (Foto: Starsport)

“Zlatni orlić” zapao za oko velikanu sa “čizme”. Osvojio je sa Srbijom Svetsko prvenstvo za mlade 2015. godine, predviđala mu se blistava karijera, a deluje da trenutno igra u životnoj formi. Poziv velikog kluba, odmah je stigao.


KVALIFIKACIJE ZA EVRO: Kvota na pobedu Italije protiv Ukrajine u našoj kladionici je 1.73. Utakmica počinje u 20:45. 


Kako prenosi “Korijero delo Sport”, Fjorentina je pokazala interesovanje za desnog beka CSKA iz Moskve, Milana Gajića. Oni navode da je trener “viole”, Vićenzo Italijano, trražio da Srbin već ove zime dođe na “Artemio Franki”.

Desni bek je u dresu kluba iz Moskve na 20 utakmica postigao pet golova i upisao dve asistencije. Nekadašnji fudbaler OFK Beograda i  Crvene zvezde, ima najbolji učinak u dosadašnjem delu karijere.

Njegov transfer u Firencu mogao bi da obraduje i selektora Dragana Stojkovića Piksija, jer bi u tom slučaju Gajić igra u poslednjoj liniji Fjorentine zajedno sa Nikolom Milenkoviće. Tandem iz kluba mogao bi da se preseli i u reprezentaciju, pogotovo što se znam da Piksi ima dosta problema po desnoj liniji tima.

Pored Milenkovića, dres “ljubičastih” prethodnih sezona nosili su mnogi naši fudbaleri poput Nastasića, Terzića, Jovića, Ljajića…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.