Budimo u kontaktu

ITALIJA

NAPADAČ NA METI KRITIKA Svaki Jovićev udarac košta 500.000 evra, da li je Srbin zaslužio te pare?

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Jović u dresu Milana (Foto: Beta/AP)

Nikako da uđe u pravi ritam. Godinama pokušava da zaigra u formi koja ga je i preporučila Real Madridu. Potpisao je ovo leto za jedan od najvećih klubova na svetu, Milan, ali je i tamo daleko od golgeterske forme.


KVALIFIKACIJE ZA EVRO: Kvota na pobedu Italije protiv Ukrajine u našoj kladionici je 1.73. Utakmica počinje u 20:45. 


Iskusni napadač, Olivije Žiru, igrao maestralno i u ovim godinama. Međutim, Francuz je dobio suspenziju na dve utakmice i to upravo znači da bi Luka Jović mogao da dobije priliku za veće minute u dresu “rosonera”.

Srbin je za sada na terenu proveo 223 minuta u dresu Milana i nije uspeo da postigne pogodak, a ni da se upiše u listu asistenata. Zbog toga je nekadašnji napadač Crvene zvezde i Real Madrida, između ostalog, na meti kritika javnosti u Italiji.

“Gazeta delo Sport” je izračunala da svaki Jovićev udarac, za sada, košta 500.000 evra. Računica je dobijena na osnovu toga da je Lukina plata oko 2,2 miliona evra po sezoni, odnosno 270 hiljada evra mesečno.

Od kako je obukao dres Milana, Luki je isplaćeno negde oko milion evra, a od njega dobili su samo dva udarca ka golu. Zbog slabe forme, Jovića nije bilo ni na spisku selektora Stojkovića za utakmicu u oktobru i novembru.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.