Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

LEGENDARNI NAPADAČ ZVEZDE O MIJATOVIĆU I ZENITU: Sačekajmo, odande se teško ide na Zapad!

Emir Selmani

Objavljeno

,

Jovan Mijatović (Foto: Starsport)

Šampion Rusije Zenit ponovo je zagrizao za napadača Crvene zvezde Jovana Mijatovića, a o ponudi ruskog kluba imali ste prilike da čitate na našem portalu. Uglavnom je klub sa “Marakane” u Rusiju izvozio defanzivce, poslednji primer je Strahinja Eraković koji je letos za sumu od osam miliona evra završio baš u redovima tima iz Sankt Peterburga.


ŠPANIJA: Granada u 17.00 dočekuje Kadiz, a kvota kladionice MaxBet na tip 1 je 2.30.


Retko su iz Ljutice Bogdana kartu ka Rusiji kupovali golgeteri, a u ovom veku to je učinio Mihajlo Pjanović kad je 2003. prešao u redove moskovskog Spartaka. Više od dve decenije kasnije u istom smeru, samo ka Sankt Peterburgu mogao bi supertalentovani Jovan Mijatović. Pjanović je u kratkom razgovoru za MaxBet Sport prokomentarisao potencijalni transfer Zvezdinog vunderkinda.

Sačekajmo da vidimo da li će da ode, pa da komentarišemo. Ruska liga je mnogo jača od srpske, tu nema dileme. Međutim, zbog specifične situacije tamo, igrači teško odande odlaze na Zapad. Zbog toga to nije dobra stvar za karijeru mladog igrača. Ponavljam, sačekajmo neku zvaničnu informaciju, ja čisto sumnjam da će da ga prodaju tamo – izjavio je Pjanović.

Mihajlo Pjanović (Foto: Starsport)

Jovan Mijatović je ove sezone najbolji strelac Crvene zvezde u Superligi Srbije. Postigao je osam golova na 14 utakmica, a prosečno se u strelce upisuje na svakih 80 minuta igre.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.