Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

FLEŠ IZ MADRIDA Navijački “rat” oko Mbapea, želja biser vredan 150 miliona evra

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Kilijan Mbape ponovo u fokusu Reala (Foto: Beta/AP)

Real Madrid i Kilijan Mbape – priča koja, čini se, nikad neće da se završi. Španskim medijima to je večita tema, a sjajne igre Francuza u Kataru ponovo su pokrenule komentare i navijački “rat”.


SVETSKO PRVENSTVO Maroko od 16 časova igra protiv Španije, a mi verujemo u senzaciju. Tim sa severa Afrike ima odličan tim, a kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 6.50.


Neki od navijača Reala “mole” rukovodstvo da oporosti sve što se događalo prošlog leta Mbapeu, kao da se francuski as ništa ne pita. A čelnici “kraljevskog kluba” su, tvrdi “As”, i dalje ljuti na jednog od najboljih fudbalera sveta.

Na društvenim mrežama sve je dovelo do intenzivne debate među navijačima Reala “za i protiv”. Mnogima je klub iznad svega i za njih su Mbapeu “vrata zauvek zatvorena”, dok bi mu ih neki i dalje rado otvorili. ž

Klupsko rukovodstvo, međutim, nije razmatralo “treću ofanzivu” na Mbapea. Smatra se da njegovo ponašanje nije bilo normalno u pregovorima u kojima su i predsednik Florentino Peres i generalni direktor Hose Anhel Sančez čak prihvatili da se predugovor ne potpisuje, kao što je normalno u ovakvim slučajevima, kada igrač ima slobodu da pregovara od 1. januara godine u kojoj ugovor prestaje.

Kilijan je tražio da mu veruju na reč i Madrid je to učinio. A onda se u maju njegovo mišljenje radikalno promenilo, prestao je da odgovara na poruke i da se javlja na telefon, što je protumačeno kao izdaja i poprilično nepoštovanje prema klubu za koji je uvek tvrdio da je „onaj iz njegovih snova“.

Real sada želi novi fudbalski biser – Engleza Džuda Belingema (19 godina), koji blista na SP u Kataru. Pretpostavlja se da će Borusija iz Dortmunda “morati” da ga proda na kraju ove sezone. Svima će problem biti visoka cena, koja bi mogla da bude oko 150 miliona evra!

Već u Madridu postoji i strategija za potpisivanje Halanda 2024. godine. Norvežanin iz Sitija jeste stavio izlaznu klauzulu za timove koji nisu iz Premijera od 180 miliona evra. A to je iznos koji je Madrid spreman da plati, s obzirom na to da biHaland (22 godine) mogao da bude golgeter decenije…

PREPORUČUJEMO:

NAJPLAĆENIJIH 10 Mesi, Nejmar, Salah i Haland zajedno manje od Ronalda

OTKRIVAMO Do kada je Dragan Stojković Piksi vezan ugovorom za FS Srbije i da li je njegov ugovor vezan za rezultate…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.