Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

FLEŠ SA CRNOG KONTINENTA Fudbaleri Zvezde i nesuđeni Ado slavili (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Kangva asistent (Foto: Starsport)

Na afričkom kontinentu nastavljene su kvalifikacije za Kupa afričkih nacija, a na terenu su bila dva fudbalera Crvene zvezde i jedno nesuđeno pojačanje crveno-belih.


KVALIFIKACIJE EURO 2024: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Bosne i Hercegovine protiv Islanda je 1.73. Utakmica počinje u 20.45.


Zambija će da prenoći na prvom mestu “H” grupe, pošto je na svom terenu u Ndoli pobedila Lesoto 3:1. Gosti su poveli golom Berenga, ali su Sakala i Banda doneli preokret domaćinu 3:1. Kod drugog gola asistent je bio fudbaler Crvene zvezde – Kings Kangva. On je odigrao 85. minuta na ovoj utakmici.

Gana je u derbiju u Kumasi pobedila Angolu 1:0 golom u 96. minutu utakmice. Strelac je bio Semenjo. Vezista Spartaka iz Subotice, Edmund Ado igrao je 69. minuta, dok je krilni napadač Crvene zvezde Osman Bukari ušao u 83. minutu i pogurao “crne zvezde” ka pobedi.

Od 20 časova u dresu Gabona na teren će Gelor Kanga. Rival im je Sudan.

Tabele kvalifikacija za Kup afričkih nacija možete da pogledate OVDE.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.