Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

KRSTAJIĆ PRED START KVALIFIKACIJA: Ne zanimaju me turisti! Dva favorita, jedan dobar tim i jedan otpisani

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Startovale su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a u našoj grupi čekaju nas dve utakmice u petak. Prvo Bugarska od 18 časova dočekuje Crno Goru, a potom Srbija selekciju Litvanije.


Naša kladionica nudi kvotu 1.68 za pobedu Crvene zvezde u meču protiv Baskonije.


U Sofiji je došlo do problema, pošto su četvorica igrača otkazala dolazak selektoru Mladenu Krstajiću. To su Dominik Jankov, Dima Krastev, Ilijan Stefanov i Anton Nedjalkov. Bio je oštar srpski stručnjak na konfrenciji za novinare:

Meni ne trebaju igrači koji u reprezentaciju dolaze turistički, već fudbaleri koji će na terenu pokazati patriotizam. Moramo da vratimo poverenje navijača – rekao je Krstajić.

Nekadašnji srpski reprezentativac je govorio o snazi grupe u kojoj su Mađarska, Srbija, Crna Gora i Litvanija.

Mađarska je jaka, Srbija je favorit, a Crna Gora je tradicionalno dobar tim. Neće biti lako. Cilj je da nastavimo posao koji smo započeli. Da budemo maksimalno koncentrisani. Tražiću od igrača da pruže maksimum! Idemo meč po meč, na svakom ćemo ginuti. Što se mene tiče – možemo da igramo ružno, samo da pobeđujemo. Kada sam došao rekao sam da ću napraviti ekipu po evropskim standardima. Igrali smo zajedno četiri meča, ali fudbal je proces – ne možemo posle jedne utakmice da kažemo da idemo na Svetsko ili Evropsko prvenstvo – zaključio je Krstajić.

PREPORUČUJEMO:

DIBALA PRESAVIO TABAK Argentinac tužio Juventus, očekuje brdo novca

LEPA UTAKMICA ZA GLEDANJE Smailagić pred spektakl u “Areni”: Pet dana priprema… Videćemo da li je bilo dobro (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.