Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

POVRATAK Tijago Silva na Marakani

Emir Selmani

Objavljeno

,

Tijago Silva (Foto: Starsport)

Svuda pođi, kući dođi. A Brazilac se posle 15 godina igranja na elitnom nivou vratio u fudbalski dom.


NBA liga: Oklahoma u 03.30 dočekuje Dalas, a kvota kladionice MaxBet na pobedu domaćina je 1.65.


Fuminense je zvanično potvrdio da je angažovao doskorašnjeg štopera Čelsija Tijaga Silvu. Iskusni štoper stigao je kao slobodan igrač i potpisao dvogodišnji ugovor sa ekipom iz Rio de Žaneira. Nema sumnje da će na Marakani i da završi karijeru s obzirom da mu je 39 godina.

Tijago Silva je bio prvak Italije sa Milanom, višestruki prvak Frencuske sa Pari Sen Žermenom, sa kojim je bio i viceprvak Evrope, dok je sa Čelsijem osvojio Ligu šampiona. On je od 14. do 16. godine igrao za Fluminense, ali ga je put kasnije odveo na drugu stranu.

Iz moskovskog Dinama vratio se 2006. kao oformljen igrač u dečački klub, iz kog je kasnije prešao u Milan. Italiju je zamenio Francuskom i od 2012. do 2020. bio je stub odbrane “svetaca”. Nakon toga je prešao u Čelsi, sa kojim je ostvario najveći uspeh u klupskoj karijeri. Uprkos tome što je duboko u četvrtoj deceniji, Silva je i dalje reprezentativac Brazila.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.