Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

STRAŠNO Poznati argentinski fudbaler se zakucao u benzinsku pumpu! Neki bi umrli od količine alkohola u krvi koja mu je izmerena (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Vozilo kojim je upravljao Tijago Palasio (Foto: Printksrin/Twitter/Tv Pública Libertaria)

Ne zna normalno da slavi… Umalo da zbog njega nije stradao čovek. Igraču preti ozbiljna kazna.


SUPERLIGA, PLEJ-AUT: Kvota na pobedu Spartaka protiv Radničkog u našoj kladionici je 2.65. Utakmica počinje u 18:00. 


Samo nekoliko sati pošto je sa Estudijantesom osvojio Liga kup, poznati argentinski vezista Tijago Palasios (23) koji je na terenu proveo 75 minuta, izazvao je saobraćajnu nesreću u Buenos Ajresu. Pijan je seo u auto i dogodilo se neminovno.

Kolima je udario u izlog na benzinskoj pumpi! On je prošao bez povreda, ali je zato radnik pumpe teško povredio obe noge. Nije udaren direktno kolima, već kad je pokušao da izađe iz objekta kako bi izbegao direktan udarac. Hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu gde mu je pružena pomoć.

Utvrđeno je da Palasios u krvi imao 1,84 promila alkohola u krvi! To je veoma teška alkoholisanost! Da se ovako nešto dogodilo u Srbiji dobio bi 16 kaznenih poena i bilo bi mu zabranjeno da upravlja motornim vozilo u trajanju od najmanje osam meseci. Zbog povrede radnika bi, verovatno, i krivično odgovarao…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.