Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Emotivna objava Mijatovića na odlasku iz Zvezde i jasna poruka klubu i navijačima (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Jovan Mijatović (Foto: Starsport)

Jovan Mijatović nastavlja karijeru u SAD gde će da postane član Njujork sitija. Đak Crvene zvezde je odigrao odlično ove jeseni u seniorskom timu i skrenuo pažnju na sebe. Sada je vreme za nove izazove.


LIGA KUP ARGENTINE: U ponedeljak od 21 igraju Godoj Kruz – Lanus, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.15.


On je prošao sve mlađe kategorije crveno-belih, a jedno vreme je bio na kaljenju u Grafičaru. Srpski šampion će od ovog transfera da zaradi 10.000.000 evra.

Mijatoviću teško pada odlazak iz voljenog kluba, pa je na svoj Tik tok okačio emotivnu poruku. Tu je nekoliko njegovih slika u dresu crveno-belih, a tu je i replika iz filma “Montevideo, Bog te video”.

Postoji mesto gde ćemo se svi ponovo sresti. Vidimo se – čuje se u pozadini.

Nema sumnje da je na taj način ostavio mogućnost da se jednog dana vrati na stadion “Rajko Mitić”.

5 Komentara

5 Comments

  1. Bgd

    04.02.2024. at 22:27

    Bukvalno prodat mimo svoje volje, u klub u kojem neće napredovati. Bitno da je Terza napunio džep

  2. Gedža

    04.02.2024. at 22:36

    Sa gerontološkim centrom napadamo titulu i kvalifikacije za ligu evrope. Bravo za upravu, tako se gradi budućnost kluba. Ovde posla za državne organe ima na pretek.

    • Crna trojka

      05.02.2024. at 09:56

      Bravo za upravu ali stvarno da pratite evropske trendove u fudbalu znali bi da se sa ovih prostora za dobar novac prodaju igrci do 21- 22 godine, sve posle cena drasticno pada.Sto se tice titule sa mladim igracima moze se osvojiti samo Cipiripi kup

      • Mileks

        05.02.2024. at 10:45

        Pa ako je to tačno zbog čega se onda dovode stranci za velike pare a imaju 28 i više godina kad je po tome na njima nemoguće zaraditi ili makar prodati za istu cenu.

  3. Banijac

    05.02.2024. at 22:18

    Dečko hoće da ostane u Zvezdi, a neko ga tjera, da bi na njemu zaradio.Dokle ljudi? Da li nam je cilj sportski uspjeh, ili da se napune nečiji džepovi?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.