Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Uhapšen bivši fudbaler Partizana zbog nasilja nad devojkom

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Teofil Solomon (levo) lišen je slobode (Foto: Starsport)

Fudbaler Dukađinija Teofil Solomon uhapšen je neposredno pre početka utakmice. Uhapšen je u Đakovici pred početak utakmice protiv Dinama iz Uroševca.


LIGA KUP ARGENTINE: Od 23:15 igraju River Plata – Velez Sarsfild, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.65.


Lišen je slobode zbog nasilja nad devojkom koje se desilo dok je u Albaniji igrao za Partizani. On je uhapšen i osuđen dok je igrao za Gnjilane, ali je pušten uz kauciju.

Iz policije tzv. Kosova je saopšteno da je Solomon bio u obavezi da se svaka tri meseca javlja policiji što je on izbegao, pa je usledilo raspisivanje poternice. Nigerijski napadač je promenio brojne klubove.

U Partizan je došao leta 2017. na pozajmicu iz Rijeke. Ipak, tu se zadržao samo do kraja godine.

1 komentar

1 komentar

  1. Smederevac

    04.02.2024. at 19:29

    To je bivši igrač Fk Rijeka.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.