Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NATHO: Nismo srećni, u derbiju važe drugačija pravila!

Emir Selmani

Objavljeno

,

Bibars Natho (Foto: Starsport)

Fudbaleri Partizana pretrpeli su treći uzastopni poraz od Čukaričkog na Banovom brdu u 30. kolu Superlige (3:2). Tako su došli u situaciju da 173. večiti derbi i gostovanje Crvenoj zvezdi u subotu (18.00) dočekaju sa sedam bodova zaostatka u odnosu na večitog rivala.


ENGLESKA: Čelsi dočekuje Everton u 21.00, kladionica MaxBet nudi kvotu 1.73 na pobedu domaćina.


Niko u Humskoj nije raspoložen zbog toga, pa ni najiskusniji igrač ekipe Bibars Natho.

Nismo srećni jer ne volimo da gubimo. Za nepuna dva minuta smo postigli dva pogotka i vratili se, međutim primili smo gol u poslednjim sekundama. Iz ovog poraza moramo mnogo pouka da izvučemo! Imamo nedelju dana da se pripremimo za derbi. Derbi je derbi i tu važe drugačija pravila. Moramo da se pripremimo, da damo sve od sebe i dobijemo tu utakmicu! – izjavio je izraelski vezista za klupski sajt.

U prethodna dva večita derbija Partizan je osvojio četiri boda. U Humskoj je bilo 2:1 za crno-bele, a u Ljutice Bogdana 2:2.

Пласман обезедио Sofascore
3 Komentara

3 Comments

  1. Džoll

    15.04.2024. at 11:34

    Jel ovaj folirant ikad dao gol da nije iz penala

  2. indija, pakistan

    15.04.2024. at 14:47

    obrezani pelcovani miokarditis, penaltko fajzerko 🤣

  3. KARULEE

    15.04.2024. at 15:00

    Kakav glup i prost lik! A može da trči 15-20 min! Luzer!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.