Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Fudbaleri Zvezde dobili tri slobodna dana i ekstra premiju

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Crvene zvezde (Foto: Starsport)

U četvrtak uveče Crvena zvezda je overila 35. titulu šampiona. Nastavljen je uspešan niz, a dominacija u Superligi Srbije počela od maja 2018. godine. Oboreni su brojni rekordi, ostvarene pobede i momci u crveno-belim dresovima su zaslužili nagrade.


PREMIJER LIGA: Od 15 igraju Čelsi – Vest Hem, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.63.


Šampioni su od šefa Vladana Milojevića  dobili tri slobodna dana, pa je otkazan trening na Veliki petak i prvi radni dan biće u ponedeljak popodne. Prijaće mini odmor za praznike, a kako saznaje MaxBet Sport, rukovodstvo kluba je isplatilo i ekstra premije.

Igrači i stručni štab dobili su novčanu nagradu za pobedu u 173. derbiju, po dogovoru i sledi određeni bonus za plasman u finale Kupa Srbije. Crvena zvezda u Loznici brani pehar, koji je tri puta uzastopno osvajala u drugom domaćem takmičenju.

Do okršaja na “Lagatoru” predstoje mečevi u prvenstvu protiv Mladosti u Lučanima (8. maj), a zatim dolazi Radnički iz Kragujevca (12. maj) i sledi megdan sa Napretkom u Kruševcu (17. maj).
Tri utakmice su dobra prilika, da se ukaže šansa mladjim igračima, a mintužu će imati: Sremčević, Mimović, Radojević, braća Mituljikić i Knežević. Moguće je da posle oporavka zaigra i Kosta Nedeljković pre selidbe na leto u Aston Vilu.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.