Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

KAPITEN NEMA DILEMU Marković: Ove sezone bih promenio…

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Svetozar Marković (Foto: Starsport)

Još jedna sezona bez pehara u Partizanu. Crno-beli su bili prvi posle jesenjeg dela Superlige, ali su na proleće posustali, a to je iskoristila Crvena zvezda koja je osvojila sedmu uzastopnu titulu.


LA LIGA: Od 21 igraju Sevilja – Granada, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.70.


Partizan je zaustavljen i u polufinalu Kupa Srbije, pa crno-beli nemaju pehar još od 2019. godine. Kapiten Svetozar Marković je analizirao (ne)učinjeno ove sezone.

MOGLI SMO MNOGO BOLJE

Zadovoljan sam jesenjim delom sezone, igrali smo dobro i kao tim smo izgledali odlično na terenu. Individualno, odigrao sam kvalitetno u prvom delu šampionata. Krenuli smo dobro i na proleće i nastavili tamo gde smo stali. Ali, dogodio nam se pad posle 172. “večitog derbija” koji je uticao na našu borbu za titulu. Sigurno da smo mogli mnogo bolje i želeli smo da privedemo sezonu kraju u borbi za tron, ali nažalost nije tako ispalo – rekao je Marković za Sportski žurnal.

On zna šta bi promenio ove sezone.

Promenio bih pad posle derbija u martu gde smo izgubili bodove protiv Napretka na domaćem terenu, a zatim odigrali nerešeno protiv Mladosti u Lučanima.

Marković je tokom jesenjeg dela sarađivao u odbrani sa Mihajlom Ilićem, koji se preselio u Bolonju, a sada mu je partner u poslednjoj liniji Bojan Kovačević, koji je tokom zime došao iz Čukaričkog.

Dobro se slažem sa Bojanom Kovačevićem kako na terenu, tako i van njega. On je veoma mlad, došao je u Partizan iz Čukaričkog pre nešto više od tri meseca i sigurno da je njemu, kao i svima nama potrebno vreme da dođemo do uigranosti i izgledamo na terenu onako kako bi trebalo – istakao je kapiten crno-belih.

4 Komentara

4 Comments

  1. 🇦🇱🐭🐭🐭🐭🐀🐁🇭🇷PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

    05.05.2024. at 12:51

    Kapiten Sveta Svetiiislav Maaarković:”” Šta bih promenio??? Pa promenio bih Ayatolu MuratBabu Tatarina ,zbog 11.mjesta u Juroligi!🤪🤪😆😆😆

    • Kompleksitis

      05.05.2024. at 13:39

      Auuuu…koliko neko može prezubiti.
      Kapiten Svetozar Marković, Fudbalski klub Partizan.
      Ne znam kako se ovom bolesniku i na vesti koja se tiče Fudbalskog kluba Partizan, prividja najtrofejniji košarkaški trener, Željko Obradović ? 🤔😆😆😂
      Kompleksi su čudo. Al, ovaj je preveslao igricu, ovo je već neki do sada nezabeleženi lvl kompleksa 🙄😲😆

      Ee..Željko Željko, šta uradi ovim romugama 😲😆

      • 🇦🇱🐭🐭🐭🐭🐀🐁🇭🇷PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

        05.05.2024. at 14:22

        👍👍👍👍🤥🤥🤥🤫🤫🤫🤫😆😆😆😆😆😆😆😆😆

  2. 🇦🇱🐭🐭🐭🐭🐀🐁🇭🇷PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

    05.05.2024. at 14:22

    👍👍👍👍🤥🤥🤥🤫🤫🤫🤫😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.