Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ŽREB ZA POLUFINALE KUPA Aprilski spektakl, dva derbija u četiri dana!

Emir Selmani

Objavljeno

,

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana (Foto: Starsport)

Aprilska poslastica u srpskom fudbalu! Gleaćemo dva sudara večitih rivala u četiri dana.


LIGA ŠAMPIONA: Dortmund u 21.00 dočekuje Atletiko Madrid, a kvota kladionice MaxBet na tip 2 je 3.10.


Crvena zvezda i Partizan će da se sastanu 20. aprila u prvoj rundi plej-ofa Superlige, a četiri dana kasnije će da odmere snage i u polufinalu Kupa Srbije. Tako je odlučeno današnjim žrebom u prostorijama FSS. Domaćin će da bude Crvena zvezda jer je kuglica sa njenim imenom prva izvučena.

U drugom polufinalu sastaju se Radnički iz Kragujevca i Vojvodina. Oba polufinalna duela na programu su 24. aprila. Ako ne bude pobednika nakon 90 minuta igre, onda će da se izvode penali.

Finale Kupa Srbije zakazano je za 23. maj. Domaćin bi trebalo da bude Loznica. Prethodna tri trofeja u najmasovnijem domaćem takmičenju osvojila je Crvena zvezda.

1 komentar

1 komentar

  1. Jojo

    16.04.2024. at 17:00

    Bas su vruce ove lootice…kako SE kaze j..I zdrebe dok je u blatu, janjicar duljaj namerno napravio zuti da ne bi vodio ekipu I onda pobegne pomocnik koga je on pozvao,I onda satro DVA sns-ovca na klupi partizana SE posvadjaju,I onda polufinale u rupi(opet),pritom SE povredi jovanovic,zanimljivo kako SE redjaju “slucajnosti”.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.