Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

“BULKE” NE ODUSTAJU Zvezdara sa osveženim sastavom cilja viši rang (VIDEO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Startna postava Zvezdare na utakmici sa Lupakom / Foto: FK Zvezdara / Instagram, printskrin

Drugi put zaredom fudbalerima Zvezdare izmakle su jesenje lovorike samo zbog lošije gol-razlike u odnosu na Zemun. Međutim, kao i prethodne sezone “bulke” su u najužem krugu kandidata za ulazak u viši rang.


ITALIJA: Roma u 20.45 dočekuje Kaljari, a kvota kladionice MaxBet na tip 3+ je 1.80.


Trener Zdravko Kovačević može da bude zadovoljan disciplinom, radom i atmosferom na treninzima, kao i činjenicom da su svi igrači koje ima na raspolaganju zdravi. U odnosu na prvi deo sezone tim je pretrpeo određene promene. Nove sredine pronašli su Vukićević, Vukašinović, Marjanović, Dragojlović, Rančić, Šević i golman Borjan.

PET NOVAJLIJA NA BULBULDERU

Sa druge strane, Zvezdaru su pojačali štoper Milicanović, koji je stigao iz Radničkog iz Sremske Mitrovice, desni bek Stašević iz Vršca, Dragić iz Prve iskre, Jokić iz Sinđelića i Ivanić uz obrenovačkog Radničkog, za koga se veruje da je najveće pojačanje za nastavak prvenstvene trke. Moguće je da u narednim danima na Bulbulder dođe još jedno ili dva pojačanja, ali utisak je da Kovačević već sada ima formiran “roster”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK ZVEZDARA (@fkzvezdara)

Fudbaleri Zvezdare u subotu su odigrali prijateljsku utakmicu sa rumunskim trećeligašem Lupakom, koju su “bulke” rešile u svoju korist minimalnim rezultatom. Do starta drugog dela sezone zakazane su i provere protiv Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga, Omladinca iz Novih Banovaca, BASK-a, Balkan Mirijeva, Smedereva i Naftagasa iz Elemira, što će da bude i generalna provera.

Zvezdara na startu prolećne polusezone, prvog vikenda marta, na svom stadionu u derbiju kola dočekuje petoplasirani Radnički iz Obrenovca. U pitanju je rival koji takođe ima najviše ambicije, tako da taj duel nosi posebnu težinu. U prvom delu sezone Zvezdara je pobedila u Obrenovcu sa 2:1.

Pored ova dva tima, kao i jesenjeg prvaka Zemuna, u krugu kandidata za prvo mesto su Teleoptik i Ušće. Gužva u gornjem delu tabele i prilično izjednačen kvalitet vodećih timova lige, garantuju dosta uzbuđenja do kraja sezone.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.