Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

Fudbalera Barselone optužio zemljak: Znam da nije teže povređen…

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Memfis Depaj (Foto: Beta/AP)

Reprezentativna pauza je u toku. Širom sveta, fudbaleri se rado odazivaju pozivu u državni tim, dok klubovima to često i ne prija. Sličan slučaj zabeležen je u reprezentaciji Holandije, istovremeno i u Barseloni.


Na meču Italija – Engleska, naša kladionica nudi kvotu 4.40 za igru X-X.


Frenki de Jong je bio jedan od najboljih igrača u El Klasiku igranom prošlog vikenda. Nije se pojavio na pripremama holandskog tma jer, kako je Barsa saopštila, ima manjih problema sa povredom prepone. Holanđanima je veoma zasmetalo što vezista nije stigao kako bi lekari reprezentacije utvrdili da li je povređen, a De Jongov saigrač iz državnog tima Memfis Depaj, a donedavno i u Barseloni nije mogao da se uzdrži. Dao je krajnje nesvakidašnju izjavu.

– Nervira me što Frenki de Jong ne može da bude s nama u reprezentaciji na ovom okupljanju. To smeta i meni i treneru i svim našim navijačima. Jedan je od ključnih igrača za našu ekipu. Razgovarao sam sa njim, znam da nije teže povređen i brzo će da se oporavi, ali će on svejedno da propusti ovo okupljanje. Jako sam blizak s Frenkijem, tako da me je ovo razočaralo – rekao je Depaj.

U kvalifikacijama za Šampionat Evrope, Holanđane najpre očekuje derbi sa Francuskom, a potom i lak duel sa Gibraltarom.

PROČITAJTE JOŠ:

UŽAS U BEOGRADU Masovna tuča “delija” i “grobara”, više od deset povređenih, jedan u kritičnom stanju!

KLJAJIĆ O TORTURI U NOVOM PAZARU Navijači su mi zavrtali uši, pretili da će mi vaditi oči!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.